Connect with us

Cum arata noile modele de Logan, Sandero si Jogger 2022, dar putem sa o adaugam si pe Spring, prima masina sub brand romanesc si sa nu uitam de fratele cel mare, modelul Duster. Si in ciuda faptului ca pana la urma raman autoturisme de buget, noua culoare le “prinde” excelent.

Astazi, Dacia a nuntat ca toate masinile vandute sub acest brand vor trece la noua identitate viziala si ca adauga o culoare noua, cea pe care o vedem in pozele de mai jos. Este nuanta kaki, una care desi nu este menita sa atraga atentia in mod evident, poate fi numita inspirata.

Pozele oferite de producator par a fi usor retusate, este clar ca discutam despre versiunile de top ale modelelor amintite anterior, adica sunt cele mai scumpe si mai dotate. Pe langa noua identitate vizuala, Dacia a redenumite si nivelurile de echipare.  Access și Essential sunt versiunile cele mai accesibile.

Expression se situeaza la mijloc. Journey este modelul cel mai bine echipat, Extreme fiind potrivit pentru calatorii. Masini accesibile, mai de buget, fara cine stie ce mega dotari, dar capabile sa intoarca ceva priviri pe strada! Noua culoare nu poate fi momentan adaugata, cel putin nu atunci cand ne configuram masina pe dacia.ro.

Cel mai ieftin Jogger pleaca de la 15890 euro, Spring de la 20.900 euro, Sandero Stepway de la 13.650 euro, Logan de la 13.400 (fiind si cea mai ieftina) iar Duster de la 15.300 euro. Preturile sunt cele afisate pe site-ul oficial, TVA inclus, dar nu includ si anumite campanii promotionale sau diverse programe.

Logan, Sandero, Spring, Duster si Jogger 2022

Duster 2022 Jogger 2022 Cum arata noile modele de Logan, Sandero si Jogger 2022 Logan 2022 Logan, Sandero, Spring, Duster si Jogger 2022 Cum arata noile modele de Logan, Sandero si Jogger 2022 Cum arata noile modele de Logan, Sandero si Jogger 2022 dacia 2022 kaki

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!