Connect with us

Stiri despre telefoane

BOE va livra ecrane pentru Huawei Mate 40, display OLED

Published

on

Noua serie Huawei Mate 40, va fi fabricata impreuna cu partenerii de la BOE, acestia se vor ocupa de panourile OLED integrate in noile telefoane. Nu este prima data cand se apeleaza la acest producator.

O parte dintre unitatile de Mate 20 PRO, au fost prevazute cu ecrane fabricate de catre BOE si stim ca in momentul acela (toamna lui 2018), au fost o serie de probleme cu aceste panouri.

Huawei a trecut si peste problema respectiva, asa cum trece peste toate neplacerile vremurilor actuale. De curand, am aflat ca multe dintre unitatile de Mate 40, vor fi dotate cu procesoare MediaTEK.

Advertisement

BOE va livra ecrane pentru Huawei Mate 40, display OLED

Deci, noile modele flagship Huawei, vor fi dotate cu ecrane OLED produse de BOE, inclusiv senzor de amprente integrat. BOE Technology Group se poate dovedi un bun partener, companie cu sediul tot in China si cu oarece traditie (1993).

In trecut (adica pe seria P40), producatorul a folosit tehnologie de la Samsung si LG. BOE, poate deveni o sursa buna de tehnologie si se pare ca inclusiv Apple va apela la ei pentru noile modele iPhone.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Claudiu

    iulie 21, 2020 at 13:38

    Au fost probleme cu ecranele LG la Mate 20 pro, cele BOE erau cele OK.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171