Acasă Tutoriale telefon Cum blochezi un numar necunoscut pe un telefon Android? #31#

Cum blochezi un numar necunoscut pe un telefon Android? #31#

0
nofollow

Cum blochezi un numar necunoscut pe un telefon Android? Da, unii producatori au implementat aceasta functie direct in softul telefonului, mai exact in aplicatia de telefonie. Ofera posibilitatea de a bloca simplu un numar necunoscut (privat) foarte simplu, fara ca utilizatorul sa aiba nevoie de a instala alte aplicatii. De regula, cel ce face astfel de glume, formeaza #31# inaintea numarului.

[object object]

Din pacate, sunt multi producatori care nu ofera o astfel de optiune. Sunt multe persoane care sunt sunate cu numar necunoscut si mai mult ca sigur, nu este ceva foarte placut. Din fericire, exista aplicatii care rezolva simplu aceasta problema. In Google Play sunt mai multe si daca cea din acest articol nu este ok pentru voi, puteti cauta alta in magazinul oficial.

Mr. Number-Block calls & spam este aplicatia pe care recomand sa o instalati si sa o testati, are la ora actuala peste 10 milioane de instalari. Se ocupa de mai multe aspecte, blocarea unui numar necunoscut este optiunea care ne intereseaza acum.

Se instaleaza de AICI, se configureaza si apoi, in zona in care vedeti numerele de telefon, apasati pe pictograma setari, cea de jos.

Numar necunoscut

Dupa ce ati intrat in meniul de setari, apasati pe “calls from private numbers” si apoi, apasati pe “Block”.

Observati ca dupa activare, pictograma s-a schimbat si asta ne semnalizeaza faptul ca apelurile cu numar necunoscut sunt blocate. Ce se intampla de fapt? Atunci cand cineva te va suna cu numar ascuns, telefonul tau nu va mai suna pana cand tu va trebui sa respingi apleul. El practic nu te va mai deranja, dar vei primi totusi o notificare care te va anunta ca ai fost contactat de un numar necunoscut.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here