Connect with us

Stiri despre telefoane

Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG

Published

on

Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG, cam astfel suna o informatie care circula zilele acestea in mediul online. Pe langa asta, cei de la LG se pare ca ne pregatesc si ei telefoane flexibile, FLEX, FOLDI sau DUPLEX ar putea sa se numeasca.

Cei de la LG nu se dau batuti si vor sa tina pieptul celor de la Samsung sau Huawei, companii care au prins aripi in ultima perioada. Pana acum, au facut-o destul de bine, dar parca le lipseste ceva.

Personal, nu stiu cum sa cataloghez aceasta informatie, ma refer la telefonul mobil cu 16 camere. Este foarte posibil ca asta sa se intample, la fel de bine poate sa nu. Cert este ca in data de 20 noiembrie 2018, cei de la LG au primit un brevet de la USPTO (Oficiul pentru Brevete si Marci din U.S.A). Deci, se pare ca este cat se poate de real.

Advertisement

La inceputul anului 2011, cei de la LG anuntau modelul Optimus 3D, era primul telefon din lume cu 2 camere foto.

Se nasc astfel mai multe intrebari! Ce ar putea face un utilizator normal cu un astfel de telefon, ce vor face toate aceste camere, ce fel de tehnologie se va folosi si nu in ultimul rand, cat va costa un telefon de acest gen?

Lentilele ar urma sa fie pozitionate astfel incat utilizatorul sa poata faca poze din mai multe perspective, chiar sa poata faca o poza alegand un anumit senzor. Pentru moment, este bine sa ne oprim cu detaliile tehnice, ramane de vazut daca un astfel de telefon va prinde contur. Daca asta se va intampla, cu siguranta vom primi mai multe detalii.

Advertisement

Un lucru este cert. Cei de la LG nu prea au dezamagit la capitolul camere foto si in special pe telefoanele scumpe.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des