Acasă Stiri Android Si Noutati Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG

Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG

0
nofollow

Telefon mobil cu 16 camere, brevet marca LG, cam astfel suna o informatie care circula zilele acestea in mediul online. Pe langa asta, cei de la LG se pare ca ne pregatesc si ei telefoane flexibile, FLEX, FOLDI sau DUPLEX ar putea sa se numeasca.

Cei de la LG nu se dau batuti si vor sa tina pieptul celor de la Samsung sau Huawei, companii care au prins aripi in ultima perioada. Pana acum, au facut-o destul de bine, dar parca le lipseste ceva.

telefon mobil cu 16 camere, brevet marca lg

Personal, nu stiu cum sa cataloghez aceasta informatie, ma refer la telefonul mobil cu 16 camere. Este foarte posibil ca asta sa se intample, la fel de bine poate sa nu. Cert este ca in data de 20 noiembrie 2018, cei de la LG au primit un brevet de la USPTO (Oficiul pentru Brevete si Marci din U.S.A). Deci, se pare ca este cat se poate de real.

La inceputul anului 2011, cei de la LG anuntau modelul Optimus 3D, era primul telefon din lume cu 2 camere foto.

telefon mobil cu 16 camere, brevet marca lg

Se nasc astfel mai multe intrebari! Ce ar putea face un utilizator normal cu un astfel de telefon, ce vor face toate aceste camere, ce fel de tehnologie se va folosi si nu in ultimul rand, cat va costa un telefon de acest gen?

Lentilele ar urma sa fie pozitionate astfel incat utilizatorul sa poata faca poze din mai multe perspective, chiar sa poata faca o poza alegand un anumit senzor. Pentru moment, este bine sa ne oprim cu detaliile tehnice, ramane de vazut daca un astfel de telefon va prinde contur. Daca asta se va intampla, cu siguranta vom primi mai multe detalii.

telefon mobil cu 16 camere, brevet marca lg

Un lucru este cert. Cei de la LG nu prea au dezamagit la capitolul camere foto si in special pe telefoanele scumpe.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here