Cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?

Daca ti-ai pus intrebarea “cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?” acum ai si raspunsul, asta deoarece am facut un tutorial video in care va arat cat de simplu este si cum in cateva minute poti transfera de pe telefon pe PC aplicatiile din smartphone, fie ca este vorba de aplicatiile descarcate de tine din Google Play, cele ce sunt deja in telefon sau cele din system!

Pentru asta, eu am folosit aplicatia Wondershare MOBILEGO ce poate fi descarcata gratuit de AICI (si instalata pe PC) si aveti 15 zile gratuite de proba! Nu spun ca este singura solutie, insa eu pe aceasta o folosesc deoarece pe langa posibilitatea extragerii din telefon a aplicatiilor in format apk. mai aveti si o gramada de alte solutii despre care voi vorbi pe viitor.

Aplicatia se va instala si pe telefon automat, la prima conectare intre cele doua dispozitive, pe telefon ti se va solicita accesul!

Iata si clipul video:

Articolul continua dupa reclama:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=5vV6McQ_fxc&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  Memorie RAM peste tot! Dar ce inseamna RAM la un telefon?
More from Cosmin

Detalii si pret pentru noul telefon CUBOT Dinosaur cu 3GB RAM

Dupa experienta destul de placuta cu un Cubot Note S, prezint astazi...
Citeste tot

4 Comentarii

  • De ce nu precizezi pe ce sistem lucri? Windows sau Linux? Sau pe Linux nu există această posibilitate? Dacă există atunci fă un tutorial şi pe sistemul Linux!

  • Cum as putea instala o aplicatie de sistem (ex. galerie)am salvat-o de pe un telefon si vreau sa o instalez pe un altul,dar nu ma lasa sa o instalez.La finalul instalarii spune :aplicatia nu este instalata.

  • Aplicatiile acestea, gen galerie nu prea sunt compatibile de la un telefon la altul, asta este motivul pentru care nu ai putut si nu vei putea face asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *