Connect with us

Tutoriale telefon

Cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?

Published

on

Daca ti-ai pus intrebarea “cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?” acum ai si raspunsul, asta deoarece am facut un tutorial video in care va arat cat de simplu este si cum in cateva minute poti transfera de pe telefon pe PC aplicatiile din smartphone, fie ca este vorba de aplicatiile descarcate de tine din Google Play, cele ce sunt deja in telefon sau cele din system!

Pentru asta, eu am folosit aplicatia Wondershare MOBILEGO ce poate fi descarcata gratuit de AICI (si instalata pe PC) si aveti 15 zile gratuite de proba! Nu spun ca este singura solutie, insa eu pe aceasta o folosesc deoarece pe langa posibilitatea extragerii din telefon a aplicatiilor in format apk. mai aveti si o gramada de alte solutii despre care voi vorbi pe viitor.

Aplicatia se va instala si pe telefon automat, la prima conectare intre cele doua dispozitive, pe telefon ti se va solicita accesul!

Advertisement

Iata si clipul video:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=5vV6McQ_fxc&feature=youtu.be[/wpsm_video]

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. săgetător

  martie 8, 2016 at 15:19

  De ce nu precizezi pe ce sistem lucri? Windows sau Linux? Sau pe Linux nu există această posibilitate? Dacă există atunci fă un tutorial şi pe sistemul Linux!

 2. Cosmin

  martie 8, 2016 at 17:11

  Pai se vede din clip ca este Windows.

 3. vali

  iunie 3, 2016 at 17:56

  Cum as putea instala o aplicatie de sistem (ex. galerie)am salvat-o de pe un telefon si vreau sa o instalez pe un altul,dar nu ma lasa sa o instalez.La finalul instalarii spune :aplicatia nu este instalata.

  • Cosmin

   iunie 3, 2016 at 18:33

   Aplicatiile acestea, gen galerie nu prea sunt compatibile de la un telefon la altul, asta este motivul pentru care nu ai putut si nu vei putea face asta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des