Acasă Tutoriale telefon Cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?

Cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?

4

Daca ti-ai pus intrebarea “cum copiez o aplicatie in format apk. de pe telefon pe calculator?” acum ai si raspunsul, asta deoarece am facut un tutorial video in care va arat cat de simplu este si cum in cateva minute poti transfera de pe telefon pe PC aplicatiile din smartphone, fie ca este vorba de aplicatiile descarcate de tine din Google Play, cele ce sunt deja in telefon sau cele din system!

Pentru asta, eu am folosit aplicatia Wondershare MOBILEGO ce poate fi descarcata gratuit de AICI (si instalata pe PC) si aveti 15 zile gratuite de proba! Nu spun ca este singura solutie, insa eu pe aceasta o folosesc deoarece pe langa posibilitatea extragerii din telefon a aplicatiilor in format apk. mai aveti si o gramada de alte solutii despre care voi vorbi pe viitor.

Aplicatia se va instala si pe telefon automat, la prima conectare intre cele doua dispozitive, pe telefon ti se va solicita accesul!

Iata si clipul video:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=5vV6McQ_fxc&feature=youtu.be[/wpsm_video]

4 COMENTARII

  1. De ce nu precizezi pe ce sistem lucri? Windows sau Linux? Sau pe Linux nu există această posibilitate? Dacă există atunci fă un tutorial şi pe sistemul Linux!

  2. Cum as putea instala o aplicatie de sistem (ex. galerie)am salvat-o de pe un telefon si vreau sa o instalez pe un altul,dar nu ma lasa sa o instalez.La finalul instalarii spune :aplicatia nu este instalata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here