Connect with us

Stiri despre telefoane

Pareri Klap Romania, un site ce vinde telefoane reconditionate

Published

on

Pareri Klap Romania, un site ce vinde telefoane reconditionate sau daca vreti, putem sa le spunem second-hand, nu cred ca sunt termeni cu mult diferiti. Si in mod teoretic, aceasta platforma este concurenta cu flip.ro, dar si cu olx.ro.

Sunt platforme din ce in ce mai populare in ultima perioada, am observat deja ca inclusiv unele mari magazine au la vanzare telefoane reconditionate. Dar spre deosebire de flip.ro, cei de la Klap Romania nu cumpara telefoane second-hand, cel putin nu pana acum.

In mod ciudat, le sectiunea “Intrebari frecvente”, exista si articole de genul “Câți bani pot obține pentru vechiul meu telefon?”, apar si o serie de explicatii si raspunsuri. Insa, in prima pagina (adica in shop), nu exista decat posibilitatea de a cumpara un telefon reconditionat, nu si de a vinde (poate nu vad eu bine?!).

Advertisement

Ar fi interesant de aflat de unde fac rost de acest telefoane pe care ei spun ca le reconditioneaza si le testeaza pentru a se asigura ca sunt in conditii bune. De precizat ca exista si posibilitatea de achizitie in rate.

Oricum, parca mai multa incredere am in astfel de servicii, indiferent de numele pe care-l au sau de compania din spate. Si spre deosebire de platformele traditionale, aici avem si garantie si nu ne intalnim cu diverse persoane prin tot felul de locatii.

Klap Romania vinde atat telefoane cu Android, dar si modele iPhone, preturile fiind unele ok. Nu mi se par mici, adica nu pot spune ca ofertele sunt WOW. Dar nu sunt nici preturi mari, cred ca sunt preturi corecte sau asteptate.

Advertisement

pareri klap romania

Telefoanele lor sunt impartite in 4 categorii: Grad A+, Grad A, Grad B si Grad C, iata ce ne spun despre aceste categorii:

 • Litera A+ echivalentul notei 10, o atribuim unui telefon recondiționat în stare excepțională, care arată și funcționează ca unul nou, de parcă acum l-am scos din cutie.
 • Litera A o atribuim unui telefon recondiționat în stare foarte bună, însă este posibil să observi câteva mici zgârieturi și/sau ștersături neglijabile pe ecran și/sau pe carcasă spate. Nu vei găsi crăpături sau fisuri.
 • Litera B indică faptul că telefonul recondiționat este în stare bună, dar prezintă urme de utilizare. Câteva zgârieturi și/sau ștersături pe ecran, câteva urme pe carcasă și/sau ramă.
 • Litera C indică o stare decentă și faptul că telefonul a fost folosit îndelung. Zgârieturile, urmele de contact de pe ecran, carcasă spate sau colțurile dispozitivului indică faptul că telefonul a primit o nouă viață. În schimb poți fii sigur că nu va prezenta crăpături sau fisuri.

klap

In materie de telefoane mobil, Klap Romania vinde Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, Nokia, OPPO, Motorola, LG, Sony, etc. Deci, oferta este destul de bogata si puteti arunca o privire si voi, nu are rost acum sa stam sa analizam toate preturile. Le uram succes si lor!

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
6 Comments

6 Comments

 1. Alin

  iulie 20, 2022 at 09:47

  Si-au tras nume sugestiv ..”a trage klapa cuiva” :))

  • Cosmin

   iulie 20, 2022 at 10:04

   Hai ca esti rau la faza asta 😉

 2. Dorian

  iulie 23, 2022 at 21:35

  A achizitionat cineva un telefon de la ei?

 3. MARIUS

  iulie 30, 2022 at 20:13

  Sunt foarte ok, telefoanele sunt ca noi, am achizitionat un Iphone 13 si sunt foarte multumit.

  • Calinescu Radu

   noiembrie 10, 2022 at 01:12

   Nu postez de obicei, dar am luat un Flip 3 la pret bun și merge perfect. Sper sa o tina tot asa, my 2 cents.

 4. Ombladon24

  noiembrie 15, 2022 at 07:09

  Nu numai telefoane, au și laptopuri, televizoare, routere etc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171