Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti extrage diverse fisiere, aplicatii, etc din continutul fisierului system.img, fisier comprimat ce face parte dn sistemul de operare si in mod normal nu puteti vedea continutul sau.

Cu ajutorul acestui tutorial, veti putea extrage fisierele continute in system.img, tutorial util celor ce le place sa se “joace” cu sistemul de operare si sa customizeze dupa bunul plac dar si celor ce cauta anumite fisiere si nu le pot gasi in alta parte. Iata ce trebuie sa faceti:

Asa arata in mod normal fisierul system.img:

El are o dimensiune de aproape 1GB in acest caz si continutul sau este ascuns. Exemplul de maiu sus face parte dintr-un backup pentru Allview E2 Jump.

CITESTE SI:  Cum faci rost de tracking number cand cumperi din China?

Descarcati si instalati pe PC aplicatia Ext2explorer de AICI

Porniti acum pe PC aplicatia si apasati pe FILE apoi OPEN IMAGE

dhg Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

trs Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

Cam asa arata fisierul system.img de pe Allview E2 Jump. Gasiti in el inclusiv build.prop sau aplicatiile specifice fiecarui telefon, necesare ca el sa functioneze la parametii optimi.

Pentru a salva pe calculator un fisier din interiorul system.img, selectati fisierul dorit si dati click dreapta. Va va aparea o fereastra ca dea de mai jos si va trebui sa selectai SAVE. Apoi, fiserul se va descarca acolo unde doriti voi (pe PC)

sf Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord