Acasă Tutoriale telefon Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

0

Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti extrage diverse fisiere, aplicatii, etc din continutul fisierului system.img, fisier comprimat ce face parte dn sistemul de operare si in mod normal nu puteti vedea continutul sau.

Cu ajutorul acestui tutorial, veti putea extrage fisierele continute in system.img, tutorial util celor ce le place sa se “joace” cu sistemul de operare si sa customizeze dupa bunul plac dar si celor ce cauta anumite fisiere si nu le pot gasi in alta parte. Iata ce trebuie sa faceti:

Asa arata in mod normal fisierul system.img:

El are o dimensiune de aproape 1GB in acest caz si continutul sau este ascuns. Exemplul de maiu sus face parte dintr-un backup pentru Allview E2 Jump.

Descarcati si instalati pe PC aplicatia Ext2explorer de AICI

Porniti acum pe PC aplicatia si apasati pe FILE apoi OPEN IMAGE

dhg

trs

Cam asa arata fisierul system.img de pe Allview E2 Jump. Gasiti in el inclusiv build.prop sau aplicatiile specifice fiecarui telefon, necesare ca el sa functioneze la parametii optimi.

Pentru a salva pe calculator un fisier din interiorul system.img, selectati fisierul dorit si dati click dreapta. Va va aparea o fereastra ca dea de mai jos si va trebui sa selectai SAVE. Apoi, fiserul se va descarca acolo unde doriti voi (pe PC)

sf

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.