Acasă Tutoriale telefon Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android

0

Cum extragi fisiere si aplicatii din system.img pe Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum puteti extrage diverse fisiere, aplicatii, etc din continutul fisierului system.img, fisier comprimat ce face parte dn sistemul de operare si in mod normal nu puteti vedea continutul sau.

Cu ajutorul acestui tutorial, veti putea extrage fisierele continute in system.img, tutorial util celor ce le place sa se “joace” cu sistemul de operare si sa customizeze dupa bunul plac dar si celor ce cauta anumite fisiere si nu le pot gasi in alta parte. Iata ce trebuie sa faceti:

Asa arata in mod normal fisierul system.img:

El are o dimensiune de aproape 1GB in acest caz si continutul sau este ascuns. Exemplul de maiu sus face parte dintr-un backup pentru Allview E2 Jump.

Descarcati si instalati pe PC aplicatia Ext2explorer de AICI

Porniti acum pe PC aplicatia si apasati pe FILE apoi OPEN IMAGE

dhg

trs

Cam asa arata fisierul system.img de pe Allview E2 Jump. Gasiti in el inclusiv build.prop sau aplicatiile specifice fiecarui telefon, necesare ca el sa functioneze la parametii optimi.

Pentru a salva pe calculator un fisier din interiorul system.img, selectati fisierul dorit si dati click dreapta. Va va aparea o fereastra ca dea de mai jos si va trebui sa selectai SAVE. Apoi, fiserul se va descarca acolo unde doriti voi (pe PC)

sf

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here