Acasă Telefoane Chinezesti Cum fac chinezii telefoanele mobile, vizita in fabrica

Cum fac chinezii telefoanele mobile, vizita in fabrica

5

Cum fac chinezii telefoanele mobile, vizita in fabrica – Primul clip e cel mai interesant si iti arata multe aspecte ale unei fabrici de telefoane, de la omul care da cu mopul si pana la scrierea de firmware pe telefon sau asamblarea pieselor si controlul calitatii. In clipul nr 2 veti vedea cum se face un Xiaomi Mi 4, clipul nr 3 prezinta procesul de fabricare al unui telefon THL iar in ultimul clip vedeti cam cum arata in China un magazin care vinde telefoane produse pe plan local.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=4_5Ptes0rfo[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=b9Z3WsNZveI[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=HazsgTpYYXI[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=qtHYXHpOt7U[/wpsm_video]

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

5 COMENTARII

  1. Chinezii fac telefoanele pe banda rulanta si uita de un singur lucru, CALITATE. Telefoanele chinezesti de ceva timp incep sa depaseasca telefoanele facute de producatori mari(gen Samsung, Lg, SOny, etc), dar diferenta este facuta de calitate. Consider ca acest segment ar trebui pus la punct.

  2. Xiaomi iese din calcul. Ei au facute telefoanele de catre Foxconn. Pentru cine nu stie, Foxconn este fabrica ce face telefoane si tablete pentru Apple, Samsung, LG, Asus, Nexus, Acer, Amazon, Huawei, Nokia (cand se fabricau), Motorola, Sony, Dell, Microsoft si mai sunt. De asemenea tot ei fac si PlayStation, Xbox, Wii. Deci Xiaomi poate fi numit un brand premium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here