Cum fac chinezii telefoanele mobile, vizita in fabrica

Cum fac chinezii telefoanele mobile, vizita in fabrica – Primul clip e cel mai interesant si iti arata multe aspecte ale unei fabrici de telefoane, de la omul care da cu mopul si pana la scrierea de firmware pe telefon sau asamblarea pieselor si controlul calitatii. In clipul nr 2 veti vedea cum se face un Xiaomi Mi 4, clipul nr 3 prezinta procesul de fabricare al unui telefon THL iar in ultimul clip vedeti cam cum arata in China un magazin care vinde telefoane produse pe plan local.

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=4_5Ptes0rfo[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=b9Z3WsNZveI[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=HazsgTpYYXI[/wpsm_video]

Articolul continua dupa reclama:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=qtHYXHpOt7U[/wpsm_video]

 

Sigur te intereseaza si:

CITESTE SI:  UMIDIGI Z Pro va fi lansat la MWC 2017, pretul va fi de 299 USD
More from Cosmin

Xiaomi Mi MIX va fi un telefon bestial! Iata pret si specificatii

Xiaomi Mi MIX va fi un telefon bestial! Iata pret si specificatii,...
Citeste tot

5 Comentarii

  • Chinezii fac telefoanele pe banda rulanta si uita de un singur lucru, CALITATE. Telefoanele chinezesti de ceva timp incep sa depaseasca telefoanele facute de producatori mari(gen Samsung, Lg, SOny, etc), dar diferenta este facuta de calitate. Consider ca acest segment ar trebui pus la punct.

  • Xiaomi iese din calcul. Ei au facute telefoanele de catre Foxconn. Pentru cine nu stie, Foxconn este fabrica ce face telefoane si tablete pentru Apple, Samsung, LG, Asus, Nexus, Acer, Amazon, Huawei, Nokia (cand se fabricau), Motorola, Sony, Dell, Microsoft si mai sunt. De asemenea tot ei fac si PlayStation, Xbox, Wii. Deci Xiaomi poate fi numit un brand premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *