Acasă Concurs CONCURS – Castiga o boxa Huawei bluetooth cu LED-uri

CONCURS – Castiga o boxa Huawei bluetooth cu LED-uri

0

CONCURS – Castiga o boxa bluetooth cu LED-uri – Am sa fac de data aceasta un concurs mai inedit, premiul fiind o (1) boxa Huawei bluetooth cu LED-uri si apa! Nu va exista practic o tragere la sorti, cel mai bun si cel mai activ vizitator androidro.ro va castiga garantat acest premiu.

UPDATE: CONCURS INCHEIAT – COMENTARIILE VENITE NU MAI SUNT APROBATE

CASTIGATORUL ESTE STOICA ANDREI. FELICITARI!!!

Iata si un top 3 al celor ce au fost activi in comentarii. Pe locul intai este Dmcristi, insa acesta nu a respectat regulamentul (am spus clar – fara comentarii de 3 cuvinte) Drept urmare, premiul ii revine lui Andrei ce a comentat la obiect!

comentarii CONCURS - Castiga o boxa Huawei bluetooth cu LED-uri

Tot ce trebuie sa faceti este sa lasati cat mai multe comentarii pe acest site si in diverse articole (nu acesta), comentariile insa trebuie sa fie strict legate de subiectul articolului. Cel ca va aduna cat mai multe comentarii in perioada desfasurarii acestui concurs, va castiga aceasta boxa cu conectivitate bluetooth.

FARA SPAM SI COMENTARII DE 3 CUVINTE…

Boxa are un interior capsulat si umplut cu apa, rol de vumetru cu ajutorul a 4 led-uri ce se vor aprinde in ritmul muzicii. Pentru a ma face inteles mai bine, am atasat un clip demonstativ si orientativ:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=CEDTE7Fga6w[/wpsm_video]

Concursul se termina pe 15 septembrie ora 23:59. Coletul va fi expediat gratuit pe teritoriul Romaniei de catre androidro.ro.

Mult succes si la mai multe comentarii!

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!