Acasă Stiri Android Si Noutati Ce telefoane sunt gratuite la Digi Mobil in august 2015

Ce telefoane sunt gratuite la Digi Mobil in august 2015

11

Ce telefoane sunt gratuite la Digi Mobil in august 2015 – Sunt utilizator de DigiMobil, am un abonament de 2E de la ei, abonament ce-mi este suficient pentru internet si pentru minutele incluse. Cei 3GB de net (3G) imi sunt suficienti, in rest folosesc retelele WiFi. Dar am si cartele de la Telekom si un abonament de la Orange, aceste retele au avantajul de a avea un semnal mai bun.

Spre exemplu, in acelasi telefon am o cartela de la Digi si una de la Telekom, cea de la Telekom avand semnal superior fata de Digi, pe oriunde ma duc, cel putin in Bucuresti. Semnalul este cred ca cea mai mare problema a celor de la Digi la momentul acesta. Insa, tot in Bucuresti nu exista probleme mai mari, semnalul este ceva mai slab dar nu sunt probleme mari si pot folosi reteaua fara probleme.

Daca am terminat introducerea, sa trecem si la subiectul acestui articol, telefoanele gratuite de la Digi. Si sunt destul de multe in comparatie cu concurenta, tot ce trebuie sa faci pentru a te alege cu unul este sa semnezi un contract cu ei. Problema este ca nu vei primi telefoane performante cu specificatii de top si va trebui sa te multumesti cu modele mai slabe.

Allview A5 Easy, Allview Impera M, Huawei Ascend Y540, Allview A4 You, Huawei Ascend Y330, Philips S308 si ALLVIEW P5 Life sunt toate telefoanele gratuite de la Digi.

43

Oferta completa este disponibila AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

11 COMENTARII

  1. Ar fi dragutz sa bage in oferta gratuita si un dumbphone dual-sim, ar reduce costurile pentru ca ar fi mai putini interesati de portare … E ciudat totusi ca nu au reduceri si la cele mai scumpe, adica isi permit sa dea telefoane de 50 de euro gratis, dar nu scad pretul de lista la telefoanele un pic mai scumpe. Concurenta e buna oricum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here