Acasă Tutoriale telefon Cum Iti Controlezi Telefonul De La Distanta Prin WiFi

Cum Iti Controlezi Telefonul De La Distanta Prin WiFi

1

AirDroid este cu siguranta una dintre cele mai bune aplicatii pentru telefoanele sau tabletele ce ruleaza sistemul de operare Android si iti ofera posibilitatea sa-ti accesezi dispozitivul de la distanta prin intermediul unui laptop sau PC cu ajutorul unei retele wireless.Practic, cu ajutorul aplicatiei nu mai ai nevoie de cablul USB pentru a conecta telefonul sau tableta la calculator, ci doar de o conexiune WiFi.

Poti controla camera foto de la distanta, poti face streaming, sa adaugi fisiere, sa stergi sau sa trimiti mesaje, sa instalezi/dezistalezi aplicatii, sa asculti muzica, sa copiezi fotografiile facute, sa accesezi agenda telefonica sau jurnalul de apeluri, sa schimbi tonurile de apel, functie drag & drop plus multe alte lucruri interesante.

Cum Iti Controlezi Telefonul De La Distanta Prin WiFi

-Instaleaza din Google Play gratuit aplicatia [app]com.sand.airdroid&hl=ro[/app]

-Dupa ce instalezi aplicatia si o deschizi pe telefonul mobil iti va aparea urmatoarea fereastra:

Screenshot_2013-11-09-20-40-31

-Pe calculator, in browserul Chrome sau Internet Explorer tasteaza una din cele doua adrese web de mai sus si asteapta pana ce conexiunea se stabileste (aproape instantaneu)

-Apoi poti pune telefonul in buzunar si sa incepi sa folosesti aplicatia fara a mai fi nevoit sa depinzi de cabluri.

Pe langa specificatiile aplicatiei enumerate la inceputul tutorialului, as mai reaminti si faptul ca de indata ce incepi sa folosesti aplicatia, pe calculator iti apar si diverse informatii despre dispozitivul tau: modelul, capacitatea memoriei, intensitatea semnalului WiFi sau starea bateriei.

GALERIE FOTO

PREZENTARE VIDEO

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

  1. Salut. Am si eu o problema am lasat un telefon samsung s6 parintilor mei, ei nestiind sa il foloseasca. As dori sa stiu daca este vreun mod prin care sa ma pot conecta la la telefon si sa pornesc camera prin messenger pentru a vorbi cu ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here