Cum maresti sunetul in convorbiri sau pe difuzorul extern pe un telefon Android

Cum maresti sunetul in convorbiri sau pe difuzorul extern pe un telefon Android – Daca ai un telefon cu procesor MediaTEK si nu esti multumit de difuzorul extern sau cel pentru convorbiri, exista o solutie ce rezolva problema, nu ai nevoie de root, trebuie sa instalezi o aplicatie gratuita din Google Play ce-ti da acces la un meniu ascuns. Functioneaza insa numai pe dispozitivele MediaTEK.

Descarca MTK Engineering Mode.

Atentie la setarile si la valorile facute in interiorul acestui meniu! Puteti deteriora difuzoarele! Recomand sa notati valorile initiale pentru a putea fi restabilite in caz ca apar probleme. Iata cum am procedat eu pe un telefon cu MediaTEK, un Ulefone PARIS.

Deschizi aplicatia, faci swipe spre stanga pana ajungi la ramura “hardware testing” apoi selectezi “audio” si normal mode, ca in imaginile de mai jos. tot ca in imaginile de mai jos modifici valorile pe rand. Intai pentru “Sph” si apoi pentru “Sph2”

Articolul continua dupa reclama:

1

CITESTE SI:  Iata cum se mareste memoria interna pe un telefon unibody

Poti mari si sunetul difuzorului extern schimband valorile in ramura “LoudSpeaker Mode”. Poti seta o valoare prestabilita sau poti introduce tu una in casuta respectiva. Atentie! Nu schimbati alte valori in aceste meniuri daca nu va pricepeti!

2

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

TOP 10 Aplicatii Android Utile – Iunie 2014

TOP 10 Aplicatii Android Utile – Iunie 2014 Continuam seria topurilor in...
Citeste tot

5 Comentarii

  • Am un Allview P5 Life si sincer nu ii auzi soneria. Volum mic. Asta e singurul dezavantaj, am incercat sa vad diferenta…intradevar am reusit sa dau volumu la difuzor mai mare. Cand eram sunat abia il auzeam,mai ales daca eram pe strada. Acum il aud ca suna. Multumesc android.ro pentru apk.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *