Acasă Tutoriale telefon Cum maresti sunetul in convorbiri sau pe difuzorul extern pe un telefon...

Cum maresti sunetul in convorbiri sau pe difuzorul extern pe un telefon Android

5

Cum maresti sunetul in convorbiri sau pe difuzorul extern pe un telefon Android – Daca ai un telefon cu procesor MediaTEK si nu esti multumit de difuzorul extern sau cel pentru convorbiri, exista o solutie ce rezolva problema, nu ai nevoie de root, trebuie sa instalezi o aplicatie gratuita din Google Play ce-ti da acces la un meniu ascuns. Functioneaza insa numai pe dispozitivele MediaTEK.

Descarca MTK Engineering Mode.

Atentie la setarile si la valorile facute in interiorul acestui meniu! Puteti deteriora difuzoarele! Recomand sa notati valorile initiale pentru a putea fi restabilite in caz ca apar probleme. Iata cum am procedat eu pe un telefon cu MediaTEK, un Ulefone PARIS.

Deschizi aplicatia, faci swipe spre stanga pana ajungi la ramura “hardware testing” apoi selectezi “audio” si normal mode, ca in imaginile de mai jos. tot ca in imaginile de mai jos modifici valorile pe rand. Intai pentru “Sph” si apoi pentru “Sph2”

1

Poti mari si sunetul difuzorului extern schimband valorile in ramura “LoudSpeaker Mode”. Poti seta o valoare prestabilita sau poti introduce tu una in casuta respectiva. Atentie! Nu schimbati alte valori in aceste meniuri daca nu va pricepeti!

2

 

5 COMENTARII

  1. Am un Allview P5 Life si sincer nu ii auzi soneria. Volum mic. Asta e singurul dezavantaj, am incercat sa vad diferenta…intradevar am reusit sa dau volumu la difuzor mai mare. Cand eram sunat abia il auzeam,mai ales daca eram pe strada. Acum il aud ca suna. Multumesc android.ro pentru apk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.