Connect with us

Stiri despre telefoane

Ulefone Paris va primi in martie Android 6 Marshmallow, posibil si Evolio X5

Published

on

Ulefone Paris va primi in martie Android 6 Marshmallow, posibil si Evolio X5 – Veste buna pentru posesorii de Ulefone Paris, telefonul va primi Android 6 Marshmallow la inceputul lunii martie, anuntul fost facuta public chiar astazi pe blogul oficial Ulefone, ei anuntand ca lucreaza la acest update si in curand ne vom bucura de cea mai noua versiune de Android pe modelul Paris.

Spun ne vom bucura deoarece si eu am la colectie un Ulefone Paris pe care-l folosesc ocazional! 

78

Posibil ca si modelul echivalent Evolio X5 sa primeasca Android 6 Marshmallow, asta daca tehnicienii de la Evolio colaboreaza cu cei de la Ulefone sau daca au de gand sa faca asta in viitor, cred ca ar fi bine pentru ei deoarece ar fi primul telefon sub brand local ce ar rula cea mai recenta versiune de Android. Tot pe blogul oficial Ulefone, compania a anuntat ca vor lansa un nou update de firmware oficial incepand de maine, 27.01.2016, acest telefon chiar a primit in fiecare luna cate un update de firmware!

Advertisement

Versiunea de Lollipop pe care o vor lansa la sfarsitul lunii ianuarie (20160107) va aduce imbunatatiri la nivelul senzorului de proximitate, adauga posibilitatea de a schimba tonurile de apel in functie de SIM-ul folosit, posibilitatea de a folosi LED_ul flash chiar daca nivelul bateriei este mai mic de 15%. etc.

Specificatiile pentru Ulefone Paris:

[komper pid=6 category=1]

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. Mihai Ovidiu

  ianuarie 26, 2016 at 19:38

  ABIA ASTEPT. MERSI DE STIRE.

 2. Bogdan P

  ianuarie 26, 2016 at 20:26

  Subscriu si eu aici. Era indicat un update pentru senzorul de proximitate.

 3. Dragos Gaureanu

  iulie 14, 2016 at 09:26

  suntem in iulie 2016 si android 6 nema 🙁

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des