Acasă Stiri despre telefoane Ulefone Paris va primi in martie Android 6 Marshmallow, posibil si Evolio...

Ulefone Paris va primi in martie Android 6 Marshmallow, posibil si Evolio X5

3

Ulefone Paris va primi in martie Android 6 Marshmallow, posibil si Evolio X5 – Veste buna pentru posesorii de Ulefone Paris, telefonul va primi Android 6 Marshmallow la inceputul lunii martie, anuntul fost facuta public chiar astazi pe blogul oficial Ulefone, ei anuntand ca lucreaza la acest update si in curand ne vom bucura de cea mai noua versiune de Android pe modelul Paris.

Spun ne vom bucura deoarece si eu am la colectie un Ulefone Paris pe care-l folosesc ocazional! 

78

Posibil ca si modelul echivalent Evolio X5 sa primeasca Android 6 Marshmallow, asta daca tehnicienii de la Evolio colaboreaza cu cei de la Ulefone sau daca au de gand sa faca asta in viitor, cred ca ar fi bine pentru ei deoarece ar fi primul telefon sub brand local ce ar rula cea mai recenta versiune de Android. Tot pe blogul oficial Ulefone, compania a anuntat ca vor lansa un nou update de firmware oficial incepand de maine, 27.01.2016, acest telefon chiar a primit in fiecare luna cate un update de firmware!

Versiunea de Lollipop pe care o vor lansa la sfarsitul lunii ianuarie (20160107) va aduce imbunatatiri la nivelul senzorului de proximitate, adauga posibilitatea de a schimba tonurile de apel in functie de SIM-ul folosit, posibilitatea de a folosi LED_ul flash chiar daca nivelul bateriei este mai mic de 15%. etc.

Specificatiile pentru Ulefone Paris:

[komper pid=6 category=1]

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.