Connect with us

Stiri despre telefoane

De unde credeti ca vine transportul gratuit la eMag Genius?

Published

on

De unde credeti ca vine gratuitatea la eMag Genius? – Am vazut reclame pe Facebook, la televizor, pe YouTube, chiar in interiorul platformei eMag. Peste tot, auzim “transport gratuit”. Am putea spune: “wow, ce fain”, “ia uite, e transportul gratuit la eMag”. Sau cum mai vreti voi sa spuneti.

Dar de unde este acest transport gratuit? S-a apucat magazinul sa faca fapte bune si sa ne trimita gratuit ceea ce comandam?  Sau trebuie sa ne gandim mai bine si poate, ne dam seama ca probabil, tot clientii platesc oarecum aceste gratuitati? Cum asa?

Haideti sa ne amintim despre ce au scris publicatiile de profil, cam acum un an de zile. Daca nu mai tineti minte, va spun eu. Mai jos, aveti cateva exemple de titluri din presa online (gadget.ro, mobilissimo, noobz.ro, androidro.ro, etc.) Aceste articole au fost publicate la inceput de 2020.

Advertisement

De unde credeti ca vine transportul gratuit la eMag Genius?

Deci, aflam ca cei de la eMag cresteau suma minima pentru care ofera livrare gratuita. Mai mult, introduceau taxa pentru toate tipurile de livrare, chiar si daca te duci tu in showroom sa ridici comanda si nu plateai cu cardul. Intelegeti?

 • eMag s-a suparat! Fara transport gratuit la eMag, sub 1500 lei!
 • eMAG crește suma minimă pentru care oferă livrare gratuită
 • eMAG introduce taxe pentru toate tipurile de livrare

Acum, sa vedem ce se intampla la mijlocul anului 2020, cum sunau titlurile publicatiilor online. Am selectat numai 2 exemple, dar cred ca sunt zeci de titluri asemanatoare.

 • eMag lanseaza Genius, serviciul premium de livrare gratuita
 • eMAG lanseaza serviciul Genius pentru livrare rapidă și gratuita

Deci, la inceput de 2020 au ridicat mult plafonul si clientii trebuie sa plateasca livrare chiar daca au comenzi in valoare de cel putin 1499 lei (de la 250 lei). In cazul comenzilor platite cu card bancar la easybox, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 2.5 lei. In cazul platii la livrare, se aplica o taxa de procesare plata la livrare in valoare de 2.5 lei. Daca plata a fost efectuata online, la plasarea comenzii, aceasta taxa nu se aplica.

Intreb. Are legatura ridicarea plafonului pentru transport gratuit cu intorducerea serviciului eMag Genius, cel care ofera transport gratuit dar care costa 99 lei pe an? Nu cumva tot clientii platesc?

In fine, cred ca eMag ramane cel mai bun (mare) magazin online din Romania si poate singurul care are reduceri mai bune de Black Friday. Serios si rapid in legatura cu retururile si cu transportul, retea de tonomate easybox pentru comenzi, cel mai mare timp de retur, etc. Nu este perfect, dar este bun. Nu are intotdeauna cele mai mici preturi, dar serviciile enumerate anterior se platesc, intra in pretul produselor.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
5 Comments

5 Comments

 1. LEO

  octombrie 15, 2021 at 10:35

  Anul acesta am vrut sa cumpar un navomodel de 2400 lei, si scria clar “transport gratuit”! Gratuit pe draq, la final mi se imputa 180 lei pentru “transport”. Dadusem deja comanda si nu vazusem pretul total…sun la Emag “frate eu am comandat asta de 2400 lei, cu livrare gratuita, cum plm imi adaugati aproape 200 lei pt transport?” Si vine raspunsul Emag:
  Dat fiind situatia de fata, pt ca este o comanda voluminoasa si cu regim special, se adauga taxa de livrare!

  Ce draq inseamna asta? Sa nu zic ca scrie una la produs iar la final e altceva la emag…dar cum adica “voluminos si regim special”? Pai un frigider ce este? Un Tv de 170 cm ce este? Si cate si mai cate…da-ma draq cu regimul special si cu voluminos…

  Eu nu sufar aia de emag, care “omoara” comerciantii in asa hal….dincolo de faptul ca-i obliga sa vina cu preturi mai mari pe emag ca sa-si reduca costurile, dar mai vine emagul si te si pe tine (client). Emag e un !

 2. Alin

  octombrie 15, 2021 at 21:13

  Deocamdată funcționează ok acest genius in toate județele. L-am activat geatuit pt 3 luni sau max 7 comenzil. Una a venit deja

 3. Adi

  octombrie 16, 2021 at 09:10

  Faine articolele astea.

 4. MihaiZert

  octombrie 16, 2021 at 09:35

  Moare ihuntu de ciuda

 5. Alin

  octombrie 17, 2021 at 00:32

  Era sa uit : google 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des