Acasă Tutoriale telefon

Cum reglezi data si ora pe un ceas inteligent / smartwatch

0

Cum reglezi data si ora pe un ceas inteligent / smartwatch si pare la prima vedere ceva foarte simplu, poate nici nu ar merita un articol pe aceasta tema. Insa, contrar asteptarilor, lucrurile care sunt aparent simple mai pun probleme unor utilizatori. Si nu trebuie sa-i criticam, nimeni nu s-a nascut invatat.

Vin destul de des intrebari de acest gen, adica unele care aparent au rezolvari banale. Un comentariu a sosit pe YouTube, cineva intreba cum se regleaza ora si data pe un ceas inteligent / smartwatch. Poate ca sunt persoane care cauta prin meniu si nu dau de setarile respective.

iHunt Watch 3 Titan 1

Asta se intampla in cazul ceasurilor mai accesibile si pe piata sunt destule care au preturi mici. Valabil si in cazul bratarilor fitness, cu greu mai vezi pe cineva pe strada fara sa aiba la mana un smartwatch sau o bratara fitness. Raspunsul este unul cat se poate de simplu. NU exista in meniu o zona de setari pentru a regla ora sau data!

Reglare data si ora pe un ceas inteligent

iHunt Watch 3 Titan

Exista doua modalitati de a utiliza un smartwatch sau o bratara inteligenta. Fie conectezi dispozitivul la telefonul mobil (prin Bluetooth) si in acest mod setarile acestea se fac automat, fie nu-l conectezi si nu ai cum sa reglezi anumite date. Deci, acestea se sincronizeaza automat, atunci cand il conectezi la telefon.

Si multe dintre bratarile sau ceasurile smart de buget, nici macar nu ofera posibilitatea de activare/dezactivare Bluetooth, adica aceasta conexiune este pornita mereu. Toate datele sunt transmise automat de telefon (sau invers) si astfel se sincronizeaza informatiile, inclusiv cele legate de GPS sau prognoza meteo. Este simplu, nici nu trebuie sa cautati prin meniu. O metoda ar fi sa cautati si prin aplicatiile acestor gadgeturi, setari de acest gen mai pot fi facute si de acolo.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
cum-reglezi-data-si-ora-pe-un-ceas-inteligent-smartwatchCum reglezi data si ora pe un ceas inteligent / smartwatch si pare la prima vedere ceva foarte simplu, poate nici nu ar merita un articol pe aceasta tema. Insa, contrar asteptarilor, lucrurile care sunt aparent simple mai pun probleme unor utilizatori. Si nu...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.