Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Versiunea YouTube pentru televizoare Android cum vezi fara intreruperi de reclame

Published

on

Versiunea YouTube pentru televizoare Android cum vezi fara intreruperi de reclame

Aplicatia YouTube fara reclame pentru televizoarele cu Android – Daca aveti un Smart TV cu alt sistem de operare, acest articol nu prea va ajuta. Cam greu sa scapi de reclame, probabil nu se poate daca nu ai un Android. Este si unul dintre motivele pentru care mi-am cumparat un Android TV, pentru multitudinea de aplicatii si de customizari disponibile.

Nu incercati sa instalati Vanced pe TV. Sau puteti instala, insa nu va functiona corect. Eu am testat mai multe versiunii si ba se vedea invers, ba in mod telefon, ba nu mergea telecomanda, etc. Adica nervi inutili.

Ok, dar exista totusi o solutie, una buna. O folosesc de aproape o luna, timp in care mi-am dat seama ca merita in continuare sa ma bucur de ea. Aplicatia aceasta este practic tot un YouTube, dar unul usor customizat si cu mai multe functii, inclusiv optiuni noi audio, video, etc.

Advertisement

Nu va voi face o descriere foarte lunga, am sa va arat interfata si cateva dintre optiunile principale. Aplicatia se numeste S Tube sau Smart Tube Next. Pentru acest articol, am instalat-o pe telefon (mi-a fost mai usor sa fac anumite capturi de ecran). Este versiunea SmartTube Next 12.24 si o gasiti pe internet (o descarcati apk.si o instalati pe Smart TV cu Android cu ajutorul unui stik USB sau printr-un manager de fisiere de pe telefon).

Iata cum arata aplicatia, cateva capturi de ecran. De mentionat ca nu mi-am adaugat contul de Google, insa exista si o zona care permite asta:

Aplicatia functioneaza perfect cu telecomanda televizorului, este singura de acest gen care nu mi-a pus probleme. Interfata este destul de apropiata de cea a unui YouTube standard pentru TV cu Android, dar ofera mai multe optiuni si setari, inclusiv pentru sunet sau imagine.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des