Acasă Aplicatii telefoane Android Review aplicatia prin care conectezi ceasul iHunt Watch 3 Titan la telefon

Review aplicatia prin care conectezi ceasul iHunt Watch 3 Titan la telefon

2

Aplicatia se numeste AdorHealth, este gratuita in Google Play si cu ajutorul ei, cei ce cumpara ceasul iHunt Watch 3 Titan vor putea sa-l conecteze la telefon. Am ales sa fac un articol separat si pentru aplicatie, este una care mi-a placut si cred ca merita ceva atentie.

In afara de traducerea in limba romana cu usoare inexactitati, pot spune ca este o aplicatie perfecta si foarte bine dezvoltata. Mi-a adus aminte de o aplicatie Huawei, cea pe care am instalat-o atunci cand am utilizat un smartwatch (de 1500 lei) produs de aceasta companie.

Aplicatia este foarte complexa, dar are in acelasi timp un meniu bine structurat, intuitiv si cu multe optiuni. Vreau sa spun ca este dezvoltata bine, nu au facut-o numai pentru a bifa inca o aplicatie. Daca era simpla si banala, nu ar fi avut rost sa-i fac un articol dedicat.

iHunt Watch 3 Titan

De la GPS ce iti arata traseul pe unde ai facut plimbari sau exercitii fizice, pana la teme infinite pentru ecranul ceasului. Chiar si posibilitatea de monitorizare pe tot parcursul anului a menstruatiei, inclusiv perioada fertila si ce dureri sau neplaceri au fost in timpul menstruatiei .

Apoi, iti arata si iti pastreaza un grafic al masuratorilor pe care ceasul le face in timp real sau le-a facut in decursul timpului. Spre exemplu, vei sti ce tensiune sau ce ritm cardicat ai avut intr-o anumita zi. Sau ce nivel de oxigen in sange. Si lista poate continua cu monitorizarea somnului, nivel de stres, etc.

iHunt Watch 3 Titan

iHunt Watch 3 Titan 1

Poti primi si alerte, sa spunem ca ritmul cardiac nu este unul normal si aplicatia isi va da seama si te va anunta. Exista si o zona al monitorizarii stresului si exercitii de respiratie ce pot fi setate de cinci ori pe zi, cate doua minute de fiecare data. Ora de incepere poate fi setata de catre utilizator. Ceasul nu este un instrument medical (probabil niciunul, oricat de scump ar fi), valorile masurate fiind orientative.

La fel putem proceda si daca vrem sa ne auca aminte sa bem apa, setam un memento. Cate un memento de 8 ori pe zi, pentru 8 cani de apa. Si aici avem posibilitatea de a ne alege orele la care dorim sa fim anuntati in cazul ca am uitat.

Aplicatia AdorHealth are chiar si 3 teme pe care le putem selecta dupa bunul plac. Una deschisa la culoare, una inchisa si una feminina. Dar acestea sunt numai pentru telefon, pentru ceas spuneam anterior ca sunt infinite.

Pe langa multimea de teme pentru ecranul ceasului care sunt deja in aplicatie si pot fi trimise spre smartwatch, aceasta aplicatie te lasa sa-ti creezi una asa cum vrei. Fie alegi o poza din galeria foto, fie folosesti camera foto. Poza respectiva va fi setata drept wallpaper pe ecranul ceasului, putem sa ne jucam cu pozitionarea si culorile textului (ora/data, etc).

iHunt Watch 3 Titan – VIDEO REVIEW

iHunt Watch 3 Titan costa 145 lei.

Statistici de activitate (pasi, distanta, temperatura, ritm cardiac, tensiune arteriala, oxigen din sange, somn), luminozitatea ecranului (pentru ceas), durata de iluminare, ridicarea mainii pentru activarea display, trezire la atingere, memento de informatii, notificari de pe telefon, sunt alte zone pe care le putem vizualiza sau seta.

Aplicatia detecteaza automat (Bluetooth activat pe telefon) prezenta ceasului, sincronizarea se face automat si destul de rapid. Functiile si optiunile de mai sus nu sunt chiar toate, o parte dintre ele le mai puteti vedea si in galeriile atasate articolului.

Functionarea acestui smartwatch este buna, ecranul fiind piesa de rezistenta. In clipul de mai sus vedeti cam despre ce este vorba si trageti singuri concluziile. Eu spun ca pretul de 145 lei este unul cat se poate de bun.

2 COMENTARII

  1. am achizitionat, versiunea pe silver, are cam aceleasi functii ca versiunea din 2021, spre deosebire de watch me 2021 nu masoara temperatura ambientala, ceea ce cred ca e un lucru bun pt ca si asa nu e exacta. Are meniul mai personalizat logo-ul ihunt fiind prezent pe spatele ceasului si la ecranul de boot-are. desi e un produs OEM/ODM pare mai profi personalizat. Bine ca nu are celebra eroare a versiuni din 2021 unde aproape ca nu vezi scriusu intr-un meniu.
    Sunt curios cine fabrica acest model, nu prea pare aceasi fabrica care a facut watchme 2020 si 2021. Cat tine bateria?

  2. 1.referitor la articolul de mai sus: aplicatia de pe telefon are un numar finit de fundaluri pentru ceas si nici nu poti gasi mai multe. La variante de a-ti face singur fundalul este doar posibilitatea de a pune o fotografie… afisajul ceasului fiind unul digital, mai poti alege doar in care parte a ecranului se afiseaza… cam atat.

    2. oricum pentru pretul lui stie destule si este bun… suparator este faptul ca din cand in cand se blocheaza si daca ai noroc il poti reseta din fabrica… daca ramane conectat la telefon. Altfel…. pana acum mai mult in service si inlocuit decat la mana…. nu prea merita…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.