Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Review aplicatia prin care conectezi ceasul iHunt Watch 3 Titan la telefon

Published

on

Aplicatia se numeste AdorHealth, este gratuita in Google Play si cu ajutorul ei, cei ce cumpara ceasul iHunt Watch 3 Titan vor putea sa-l conecteze la telefon. Am ales sa fac un articol separat si pentru aplicatie, este una care mi-a placut si cred ca merita ceva atentie.

In afara de traducerea in limba romana cu usoare inexactitati, pot spune ca este o aplicatie perfecta si foarte bine dezvoltata. Mi-a adus aminte de o aplicatie Huawei, cea pe care am instalat-o atunci cand am utilizat un smartwatch (de 1500 lei) produs de aceasta companie.

Advertisement

Aplicatia este foarte complexa, dar are in acelasi timp un meniu bine structurat, intuitiv si cu multe optiuni. Vreau sa spun ca este dezvoltata bine, nu au facut-o numai pentru a bifa inca o aplicatie. Daca era simpla si banala, nu ar fi avut rost sa-i fac un articol dedicat.

iHunt Watch 3 Titan

De la GPS ce iti arata traseul pe unde ai facut plimbari sau exercitii fizice, pana la teme infinite pentru ecranul ceasului. Chiar si posibilitatea de monitorizare pe tot parcursul anului a menstruatiei, inclusiv perioada fertila si ce dureri sau neplaceri au fost in timpul menstruatiei .

Advertisement

Apoi, iti arata si iti pastreaza un grafic al masuratorilor pe care ceasul le face in timp real sau le-a facut in decursul timpului. Spre exemplu, vei sti ce tensiune sau ce ritm cardicat ai avut intr-o anumita zi. Sau ce nivel de oxigen in sange. Si lista poate continua cu monitorizarea somnului, nivel de stres, etc.

iHunt Watch 3 Titan

iHunt Watch 3 Titan 1

Poti primi si alerte, sa spunem ca ritmul cardiac nu este unul normal si aplicatia isi va da seama si te va anunta. Exista si o zona al monitorizarii stresului si exercitii de respiratie ce pot fi setate de cinci ori pe zi, cate doua minute de fiecare data. Ora de incepere poate fi setata de catre utilizator. Ceasul nu este un instrument medical (probabil niciunul, oricat de scump ar fi), valorile masurate fiind orientative.

Advertisement

La fel putem proceda si daca vrem sa ne auca aminte sa bem apa, setam un memento. Cate un memento de 8 ori pe zi, pentru 8 cani de apa. Si aici avem posibilitatea de a ne alege orele la care dorim sa fim anuntati in cazul ca am uitat.

Aplicatia AdorHealth are chiar si 3 teme pe care le putem selecta dupa bunul plac. Una deschisa la culoare, una inchisa si una feminina. Dar acestea sunt numai pentru telefon, pentru ceas spuneam anterior ca sunt infinite.

Advertisement

Pe langa multimea de teme pentru ecranul ceasului care sunt deja in aplicatie si pot fi trimise spre smartwatch, aceasta aplicatie te lasa sa-ti creezi una asa cum vrei. Fie alegi o poza din galeria foto, fie folosesti camera foto. Poza respectiva va fi setata drept wallpaper pe ecranul ceasului, putem sa ne jucam cu pozitionarea si culorile textului (ora/data, etc).

iHunt Watch 3 Titan – VIDEO REVIEW

Advertisement

iHunt Watch 3 Titan costa 145 lei.

Statistici de activitate (pasi, distanta, temperatura, ritm cardiac, tensiune arteriala, oxigen din sange, somn), luminozitatea ecranului (pentru ceas), durata de iluminare, ridicarea mainii pentru activarea display, trezire la atingere, memento de informatii, notificari de pe telefon, sunt alte zone pe care le putem vizualiza sau seta.

Advertisement

Aplicatia detecteaza automat (Bluetooth activat pe telefon) prezenta ceasului, sincronizarea se face automat si destul de rapid. Functiile si optiunile de mai sus nu sunt chiar toate, o parte dintre ele le mai puteti vedea si in galeriile atasate articolului.

Functionarea acestui smartwatch este buna, ecranul fiind piesa de rezistenta. In clipul de mai sus vedeti cam despre ce este vorba si trageti singuri concluziile. Eu spun ca pretul de 145 lei este unul cat se poate de bun.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
3 Comments
Advertisement

Trebuie sa citesti si: