Cum sa descarci orice video, de pe orice website cu Xposed One Tap Video Downloader(root)

Uneori gasim pe diferite site-uri videoclipuri amuzante/interesante pe care am vrea sa le descarcam dar nu putem. Pentru asta a creat un utilizator xda aplicatia Xposed One Tap Video Downloader
Xposed One Tap Video Downloader poate descarca orice videoclip de pe un website, chiar si din aplicatia YouTube, Facebook sau Facebook Lite si Vine. Aplicatia necesita root + Xposed instalat iar aplicatia poate fi descarcata din Google Play, de aici.
Pentru a putea descarca videoclipurile, mai intai instalam aplicatia apoi activam modulul din setarile Xposed si repornim telefonul.
Ar trebui sa va apara in bara de notificari un dialog prin care sa activati si reporniti direct telefonul.
Screenshot_2016-04-16-15-02-35 Cum sa descarci orice video, de pe orice website cu Xposed One Tap Video Downloader(root)
Pentru a putea descarca videoclipuri de pe YouTube, Facebook si Vine va trebui sa instalati aplicatiile urmatoare, si sa le activati de asemenea in Xposed.
Pentru YouTube
Pentru Facebook
Pentru Vine
Supa ce am instalat si activat toate aplicatiile, pur si simplu intram pe site-ul sau aplicatia din care vrem sa descarcam videoclipul si ii dam Play. In timp ce ruleaza va aparea un dialog in bara de noficari prin care puteti descarca, viziona in player-ul telefonului, sau sa deschidem adresa URL a videoclipului.
Screenshot_2016-04-16-16-47-18 Cum sa descarci orice video, de pe orice website cu Xposed One Tap Video Downloader(root)
Dupa ce am apasat pe download ne va fi prezentata bara cu progresul descarcarii.
Screenshot_2016-04-16-16-47-33 Cum sa descarci orice video, de pe orice website cu Xposed One Tap Video Downloader(root)
Aplicatia este foarte usor de folosit, deloc complicata, doar instalarea poate dura putin mai mult. Repet, e doar pentru telefoane rootate si cu Xposed Framework instalat. Acestea fiind spuse, succes la descarcari. 😉

CITESTE SI:  Aplicatie, teste benchmark pentru cardul SD si memoria RAM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here