Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum sa fabrica un telefon chinezesc, astazi clip video despre Ulefone

Published

on

Cum sa fabrica un telefon chinezesc, astazi clip video despre Ulefone – “fabricat pe vapor” era o vorba ce se referea la produsele mai ieftine si in special la cele fabricate in China, dar nu am mai auzit demult vorba aceasta si cred ca ea si-a pierdut sensul, asta si datorita faptului ca tehnologia a avansat incredibil de mult, companiile mici isi fabrica telefoanele si tabletele cu simt de raspundere si cu atentie, asta de cele mai multe ori.

De fapt, multe dintre telefoanele chinezesti arata chiar foarte bine, as putea aici sa dau o gramada de exemple si sa fac comparatii cu terminalele produse de firme ce au zeci de ani experienta in spate. Din pacate, desi constructia este de cele mai multe ori excelenta, mai sunt insa capitole la care producatorii trebuie sa lucreze, implementarea sistemului de operare pere facuta in graba, asta in majoritatea cazurilor. NU ma refer la Xiaomi, Huawei, Lenovo sau alti mari producatori din China…

Am gasit pe YouTube un clip ce ne arata cum anume se fabrica un telefon Ulefone, modelul fiind din cate imi dau seama un Ulefone Be PRO,  model pe care am pus si eu mana AICI si un review AICI.

Advertisement

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam sa vad atatea teste, arata destul de ok ce fac ei acolo, dar as fi vrut mai putini oameni si mai multi roboti…

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=7CDmmXzm3uo[/wpsm_video]

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Koss

  ianuarie 31, 2016 at 18:31

  Nu mai e vorba de “facut pe vapor” de vreo 5 ani :). Intr-adevar si-a cam pierdut sensul expresia “facut pe vapor” 🙂

 2. Cristi

  ianuarie 31, 2016 at 21:39

  Superb

 3. State Dorin Florin

  ianuarie 31, 2016 at 23:17

  Sincer nu ma asteptam la ce am vazut dar….foarte interesant. Impresionant de-a dreptul.

 4. Claudiu

  februarie 1, 2016 at 07:47

  Mai au si Elephone si DooGee clipuri din timpul proceselor de fabricatie si de incercari ale produselor . Iar investitiile in automatizari probabil ca ar creste pretul produselor , cel putin la inceput , Si vezi foarte bine ce compromisuri fac ei pt. a mentine preturile la un nivel acceptabil , mai putin Ram sau mai putin Rom , camera mai slaba , procesor mai ieftin , pentru a putea oferii constructii premium si mai nou baterii tot mai puternice .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des