Acasă Firmware Allview Cum Sa Revii La Android Jelly Bean 4.2.2 Pe Allview Viva Q7...

Cum Sa Revii La Android Jelly Bean 4.2.2 Pe Allview Viva Q7 Life

11

    Ati facut cumva update de la Android 4.2.2 Jelly Bean la Android 4.4.2 KitKat pe tableta Allview Viva Q7 Life si nu sunteti multumiti de autonomia bateriei si de erorile care nu contenesc sa dispara ?
    Eu unul nu sunt multumit de update ! Tableta se misca mai greu, bateria tine mai putin, si primesc erori peste erori asa ca am cautat o solutie sa revin la Jelly Bean. O  sa va prezint si voua o modalitate sa faceti Downgrade de la KitKat la Jelly Bean.

    Pentru inceput trebuie sa descarcati ROM-ul Jelly Bean pentru Viva Q7 de aici si programul de instalare Pheonix Suit de aici. ROM-ul este Stock si nu contine ROOT.
    Inainte de a incepe tutorialul:
    -asigurati-va ca bateria tabletei este cel putin 70%
    -recomand sa inchideti clientul de torrente daca folositi asa ceva
    -recomand ca procedura sa fie facuta pe un laptop cu baterie

    In continuare, trebuie sa instalati Pheonix Suit care din nefericire, are meniul de instalare in chineza cu toate ca programul propriuzis este in engleza.

1.Pentru inceput deschideti PheonixSuit
1

2.Apasati “NEXT” adica patratelele alea 🙂
2

3.Continuati cu “NEXT” adica cu patratzelele 🙂
3

4.Programul incepe instalarea
4

5.Urmatorul pas consta intr-o instalare tip driver.  Pe Windows 7 acest pas se face automat. Apsati NEXT
5

6.Apasati “Finalizare” adica pe patratele 🙂
6

7.Aplicatia PheonixShuit se deschide automat, daca nu, o puteti deschide voi cu shortcurul de pe desktop.
 a.Din fereastra aparuta, selectati “Firmware”
 b.Faceti click pe butonul “Image”
7

8.Acum trebuie doar sa selectati ROMul Jelly Bean descarcat la inceputul tutorialului. Acesta trebuie sa aiba numele “Viva_Q7_V6.0.1.img” si o dimensiune de 574.6 MB.
8

9. Asigurati-va ca aveti cablul de date introdus in calculator dar nu in tableta momentan.
   a.Inchideti Tableta
   b.Tinand apasata tasta HOME, introduceti cablul in tableta.
   c.Tinand tasta Home apasata, continuati cu apasari succesive pe tasta POWER pana cand o fereastra solicitand instalarea unui driver o sa apara.
   d.Apasati NEXT
9

10. Driverul se va instala
10

11.PheonixSuit va solicita un mesaj, faceti click pe YES. Daca un al 2-lea mesaj solicitat formatare apare, apasati tot YES.
11

12.Programul va incepe instalarea Jelly Bean. Nu deconectati sub nici o forma tableta de la calculator, renuntati la alte activitati pe calculator in timpul procesului.
12

13.Un mesaj o sa apara anuntand finalizarea procesului.
13

Daca tableta nu porneste automat dupa finalizarea updateului, porniti-o manual tinant tasta Power apasata pana la afisarea logoului ALLVIEW.
Prima pornire dupa update va dura pana la 5 minute, aveti putina rabdare si nu va panicati.

11 COMENTARII

  1. Merge si pe Allview Viva q8? Am cumparato de la emag cu android kitkat deja preinstalat. Poti sa faci un tutorial despre romuri pentru aceasta si, poate sa modifici tutorialul de root, mie nu mi-a mers.

  2. Nu este compatibil cu tableta ta. Daca incerci, aceasta nu va mai porni. Daca tableta a fost lansata de producator cu kitkat, s-ar putea sa nu existe versiune Jelly Bean pentru ea.

  3. Folosesc pe Viva Q7 life acest system de operare de 10 zile. Sint foarte multumit pentru ca in fine am scapat de 4.4.2 pe care l-am instalat de fapt din curiozitate. PheonixSuit-ul folosit este versiunea 10, actualizarea facindu-se automat in urma cu citeva luni la aceasta versiune. Pentru cine va mai folosi aceast fisier IMG sa nu se sperie la vedere dupa boot a textului Viva Q7.

    Multumesc mult.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here