MX Player Codec Video Pentru Android

Ceva imi spune ca Mx Player este cel mai folosit player video pentru tabletele si telefoanele ce ruleaza sistemul de operare Android.

Personal, este singurul video player pe care il folosesc si este ok si in varianta gratuita.

Mi se pare cel mai bun, cel mai complex, setari pentru subtitrari, formate video, codecuri audio, decodare hardware multi-core, formate imagine, etc. si il recomand cu incredere deoarece suporta si reda aproape toate fisierele video cunoscute dar face si streaming video in retea.

In caz ca nu stiati, in Google Play acest player video dispune si de diferite codecuri video ce pot fi instalate in functie de tipul procesorului cu care este dotat dispozitivul vostru.

Am sa va arat in cele ce urmeaza codecurile disponibile impreuna cu link-ul spre descarcare.

dddewewe MX Player Codec Video Pentru Android

MX Player Codec (ARMv7 NEON) – descarca

MX Player Codec (ARMv7) – descarca

Codecul MX Player (Tegra 3) – descarca

MX Player Codec (ARMv5) – descarca

MX Player Codec (ARMv6) – descarca

MX Player Codec (ARMv6 VFP) – descarca

MX Player Codec (x86) – descarca

Player-ul video MX Player se poate descarca de AICI

CITESTE SI:  Ai contacte duplicate in telefon? Iata cum sa scapi de ele!

7 COMENTARII

 1. ar trebui sa precizezi si cat consuma acest player. fiecare sa-si faca o idee in functie de cat ii consuma din memoria ram a telefonului. nu de alta, dar am vazut ca la toate aplicatiile prezentate in mica masura se precizeaza cat consuma.

 2. @Ionel, cat RAM consuma este irelevant. Sa-ti explic de ce.
  In timp ce vizionezi un film sau un clip video nu poti face altceva pe telefon, deci celelalte aplicatii sunt inchise. Chiar daca ai 256 MB RAM, MX Player isi va face loc in memorie, ca fapt divers, cred ca mananca intre 20 si 50 MB RAM in functie de ce clip video reda SD, HD …

 3. ok sa fie cum spui tu. atunci ar trebui prezentate si astfel de programe care au rolul de a prezenta care este consumul resurselor (din partea anumitor aplicatii etc.), in special > ram.
  intr-o frenezie androidica :)) sunt prezentate superficial tot felul de aplicatii pe n-spe siteuri, de tot felul de “robotei”.

 4. DETIN Tableta Sony Z, apropo, aproape totul e bine si frumos, optiuni pe linba romana etc, dar cand incep sa ruleze niste clipuri HD imi zice ca formatul audio AA3 nu este acceptat.

  Cum pot sa fac sa aibe format audio acceptat sau care ar fi un codec care accepta si multe formate de compri are audio?

 5. Am instalat o aplicație p2p pt vizionarea de canale tv. Însă multe sunt cu traducerea vorbită peste sonoruloriginal în engleza. Cum as putea seta să aud filmele pe posturile tv, în Mxplayer, cu sonorul original în engleză, fără să mai aud traducerea peste vorbită în rusă? Poti sa-mi spui dacă există vreo soluție? Mulțumesc frumos!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord