Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum sa vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul pe telefon

Published

on

Cum sa vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul pe telefon – Lidl este un magazin popular si multi il viziteaza pentru a cumpara anumite produse cu preturi mai mici sau cele ce nu pot fi gasite in alta parte. Apoi, mai au si zonele respective in care vand tot felul de alte produse, cele nealimentare.

Am sa va arat in cele ce urmeaza o simpla modalitatea de a avea acces la un PDF care reprezinta preturile de la LIDL, dar cele actualizate in fiecare zi. Sunt sute si mii de produse actualizate zilnic. La fel aveti acces si la catalogul saptamanal, cel in care magazinul isi prezinta ofertele actuale sau pe cele ce vor urma.

Nu avem nevoie de aplicatii si nici nu facem nimic ilegal. Extra, am sa va arat cum sa gasiti cu usurinta un anumit produs de care sunteti interesati, asta fara a mai derula printre zecile de pagini ale acelui PDF.

Advertisement

Vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul

Pe telefon sau pe PC, deschideti un browser pentru a accesa internetul si cautati lidl.ro/sortiment/preturi la zi. Sau mai simplu, apasati (se descarca fisierul PDF) direct aici. Veti vedea apoi o fereastra ca cea de mai jos. Aveti posibilitatea sa vedeti lista PDF cu toate preturile produselor existente in ziua respectiva sau sa rasfoiti catalogul actual.

Cum sa vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul pe telefon

Vedeti mai jos cum arata prima pagina a fisierului ce contine preturile dar si categoria de produse. Sunt 55 de pagini acum, asta cred ca depinde de la o zi la alta. Daca nu vreti sa rasfoiti cele 55 de pagini si nu ati descarcat direct catalogul asa cum am aratat mai sus, Lidl ofera si posibilitatea de a cauta un anumit produs.

Cum sa vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul pe telefon

Observati ca exista in partea dreapta/sus o iconita “Cauta”. Apasati acolo si scrieti denumirea produsului pentru care vreti sa stiti pretul exact. Asta a fost tot, acum sunteti la zi cu preturile magazinului sau cu acel catalog de oferte.

Advertisement

Cum sa vezi toate preturile zilnice la Lidl sau catalogul pe telefon

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des