Acasă Tutoriale telefon

Cum schimbi parola unui router wifi de la Digi Mobil sau PPPoE

1

Cum schimbi parola unui router wifi de la Digi Mobil sau PPPoE si ca sa fie clar de la inceput, este vorba despre un router pe care ti-l instaleaza ei, nu unul pe care-l cumperi tu de la magazin si-l setezi asa cum iti doresti. De obicei, cele pe care ti le au ei, au parole imposibil de retinut, unele generate pentru a fi cat mai sigure.

Nimic rau in asta, dar poate ca iti doresti o parola pe care sa o tii minte, dar sa fie sigura in acelasi timp. Poate iti inviti cativa prietenti la o petrecere si vor sa se conecteze la internet. In loc sa stai sa cauti ce scrie pe router sau sa-i trimit pe hol sa verifice singuri, mai simplu ar fi sa generezi tu o parola.

Parola router Digi – schimbare

Si asta se face simplu si rapid, ai nevoie sa accesezi contul tau de pe site-ul digi.ro, asa cum vedeti in tutorialul de mai jos. Dupa ce ai intrat in contul tau, apesi pe “serviciile mele”:

Parola router digi

Dupa ce s-a deschis noua pagina, va trebui sa apesi pe casuta pe care scrie “internet” si apoi, vei vedea ca in pagina nou aparuta iti vor aparea mai multe optiuni. Printre ele, “schimba parola PPPoE” si “schimbare date wifi si parola”.

Parola router digi schimbare

Vestea buna este ca nu trebuie sa scrii acolo vechea parola, este suficient sa o introduci de doua ori pe cea noua. Pe langa asta, vei observa ca iti arata ripul retelei (2.4 sau 5 Ghz), dar si numele retelei pe care o ai. Deci, nu prea ai cum sa o incurci. Setezi parola (o introduci de doua ori), schimbi (optional) numele retelei si la final, apesi pe “schimba parola”.

router wifi parola

La fel poti proceda si in cazul in care te conectezi prin cablu (PPPoE / Point-to-Point Protocol over Ethernet) si ai nevoie de parola scrisa pe contract, document pe care niciodata nu-l gasesti prin casa atunci cand ai nevoie. Si aici poti schimba parola si sa setezi una pe care o tii minte mai usor. Pasii sunt identici.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.