Cum Setezi Tonul De Apel Pe Un Telefon Dual SIM

Cum Setezi Tonul De Apel Pe Un Telefon Dual SIM

Telefoanele cu doua cartele (dual SIM) sunt la mare cautare de ceva vreme incoace, aceste telefoane fiind foarte practice deoarece multa lume are doua numere de telefon dar poate fi destul de incomod sa porti doua telefoane in buzunar. Aici intervine si te salveaza telefonul dual SIM. Daca in urma cu ceva vreme marii producatori erau reticienti si se fereau sa lanseze astfel de produse, acul lucrurile s-au schimbat si nume mari precum Samsung, HTC, LG, etc. produc telefoane cu conectivitate dual sim.

Pentru a putea afla pe ce cartela esti sunat, trebuie sa setezi un ton de apel diferit pentru fiecare cartela in parte pentru a nu se produce o confuzie. Acest lucru se seteaza foarte simplu si am sa va arat in cele ce urmeaza cum o faceti in cele ce urmeaza. (Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon Allview V1 Viper si este posibil ca aspectele grafice sa difere usor in functie de modelul telefonului sau de versiunea sistemului de operare.)

– Intrati in meniul telefonului vostru dual sim si accesati ramura “setari”

CITESTE SI:  Lista coduri secrete pentru telefoanele cu Android 2017

1

-Aici, cautati si accesati ramura “profile”

2

– Cautati si lansati optiunea “sonerii apel voce”

3

-Aici, selectati in functie de preferinta tonul de apel pentru SIM 1 sau SIM 2.

4

Daca vrei ca tonul de apel sa fie unul deja aflat in telefon selecteaza-l din lista iar daca vrei sa pui ca ton de apel o melodie din calculator urmeaza tutorialul de aici.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Review Cubot MAX – camera (decenta) interpolata de 13 MP dar de 8MP

Review Cubot MAX – camera (decenta) interpolata de 13 MP dar de...
Citeste tot

1 Comentariu

  • Buna ziua. Am o nelamurire legata de un telefon dual sim. Samsung galaxy core2. Cand apelez sau sunt apelat, pe ecran imi apare mesajul ” apasati de doua ori pentru a debloca”. Daca nu fac asta nu pot termina apelul, folosi modul difuzor sau alte functii. Ma puteti ajuta sa dezactivez asta? As fi recunoacator. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *