Acasă Tutoriale telefon Cum Setezi Tonul De Apel Pe Un Telefon Dual SIM

Cum Setezi Tonul De Apel Pe Un Telefon Dual SIM

2

Cum Setezi Tonul De Apel Pe Un Telefon Dual SIM

Telefoanele cu doua cartele (dual SIM) sunt la mare cautare de ceva vreme incoace, aceste telefoane fiind foarte practice deoarece multa lume are doua numere de telefon dar poate fi destul de incomod sa porti doua telefoane in buzunar. Aici intervine si te salveaza telefonul dual SIM. Daca in urma cu ceva vreme marii producatori erau reticienti si se fereau sa lanseze astfel de produse, acul lucrurile s-au schimbat si nume mari precum Samsung, HTC, LG, etc. produc telefoane cu conectivitate dual sim.

Pentru a putea afla pe ce cartela esti sunat, trebuie sa setezi un ton de apel diferit pentru fiecare cartela in parte pentru a nu se produce o confuzie. Acest lucru se seteaza foarte simplu si am sa va arat in cele ce urmeaza cum o faceti in cele ce urmeaza. (Tutorialul a fost realizat cu ajutorul unui telefon Allview V1 Viper si este posibil ca aspectele grafice sa difere usor in functie de modelul telefonului sau de versiunea sistemului de operare.)

– Intrati in meniul telefonului vostru dual sim si accesati ramura “setari”

1

-Aici, cautati si accesati ramura “profile”

2

– Cautati si lansati optiunea “sonerii apel voce”

3

-Aici, selectati in functie de preferinta tonul de apel pentru SIM 1 sau SIM 2.

4

Daca vrei ca tonul de apel sa fie unul deja aflat in telefon selecteaza-l din lista iar daca vrei sa pui ca ton de apel o melodie din calculator urmeaza tutorialul de aici.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Am o nelamurire legata de un telefon dual sim. Samsung galaxy core2. Cand apelez sau sunt apelat, pe ecran imi apare mesajul ” apasati de doua ori pentru a debloca”. Daca nu fac asta nu pot termina apelul, folosi modul difuzor sau alte functii. Ma puteti ajuta sa dezactivez asta? As fi recunoacator. Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here