Connect with us

Samsung vine cu o propunere indrazneata pentru utilizatorii unor telefoane mobile sub acest brand si cel putin pentru moment, discutam acum numai despre Coreea de Sud, exista deja de anul trecut ceva similar in SUA.

Inca nu sunt informatii referitoare la extinderea acestui program, ramane de vazut. In prezent, este acoperita seria de telefoane Galaxy S20, Galaxy S21 si Galaxy S22, dar se asteapta o extindere.

Dar nu se limiteaza numai la telefoane, utilizatorii au posibilitatea sa-si repare inclusiv o serie de televizoare sau laptopuri. Principiul este simplu, posesorii vor putea sa-si comande piesele de schimb si unelte necesare.

Cum vrea Samsung sa ne reparam singuri telefoanele, programul lansat

Dar acest program este destul de limitat, poate fi inlocuit acum numai ecranul, portul de incarcare sau capacul din spate. Chiar daca Samsung va oferi accesorii originale si de calitate + instructiunile necesare, tot cred ca trebuie ca utilizatorul sa aiba o serie de cunostinte tehnice.

Cum vrea Samsung sa ne reparam singuri telefoanele, programul lansat

Nu este tocmai simplu sa schimbi ecranul unui smartphone, mai ales ca este vorba despre unele cu panouri curbate si pretentioase. Prin intermediul aplicatiei Samsung Members, producatorul pune la dispozitie si o zona in care utilizatorii vor putea efectua o diagnosticare, dupa ce produsul a fost reparat.

Consumatorii care iau in considerare auto-repararea ar trebui sa decida daca sa o faca sau nu dupa ce examineaza cu atentie informatiile si riscurile asociate.

Samsung Electronics face intotdeauna tot posibilul sa se asigure ca utilizatorii pot experimenta cele mai bune produse si servicii pe o perioada lunga”, a declarat Noh Tae-moon, presedintele Diviziei de Afaceri MX a Samsung Electronics.

Consumatorii care au finalizat auto-repararea pot vizita centrul de service sau pot returna unele dintre piesele înlocuite și uneltele de reparatie catre Samsung, prin intermediul serviciului de curierat si pot primi o rambursare.

Piesele recuperate sunt fie reciclate, fie duc la o eliminare responsabila prin inspectarea efectuata de catre producator.

sursa

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!