Connect with us

Stiri despre telefoane

Redmi A3: telefon mai ieftin dar cu design impunător

Published

on

redmi a3

Redmi se pregătește să-și extindă portofoliul de telefoane accesibile cu lansarea iminentă a lui Redmi A3, un telefon care promite să aducă îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său, Redmi A2.

Informații recente, inclusiv randări și specificații detaliate, arată că noul model va fi dotat cu un procesor MediaTek și va oferi o experiență îmbunătățită utilizatorilor. Interesant este că partea din spate arată aparent chiar bine și ne duce gandul la ceva premium.

Certificările NBTC și IMDA obținute pentru Redmi A3, cu numărul de model 23129RN51X, confirmă că lansarea este pe cale să aibă loc. Detaliile din imaginile existente ne arata telefonul în trei opțiuni de culoare – negru, albastru și verde.

Advertisement

Redmi A3 cu aspect chiar îndrăzneț pentru un telefon accesibil

redmi a3

redmi a3

Una dintre cele mai remarcabile schimbări este designul său, care include un spate din sticlă și un port USB Type-C pentru încărcare. Mai mult, Redmi A3 va adopta un modul de cameră circular, inspirat de designul seriei Realme 11 Pro.

Ecranul va fi unul LCD de 6,71 inci, oferind o rezoluție HD+ și o rată de reîmprospătare de 90Hz. În privința camerelor, Redmi A3 este așteptat să vină cu senzor principal de 13MP și o cameră selfie de 8MP.

Bateria de 5000mAh, încărcare de 10W, Android 13 (Go), RAM de 4GB, împreună cu stocarea internă de 128GB și posibilitatea de extindere prin card microSD. Redmi A3 va suporta dual-SIM, 4G, WiFi 2,4GHz, Bluetooth 5.0 și GPS. Deci, teoretic va fi un smartphone accesibil, dar cu tentă luxoasă.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des