Acasă Stiri Android Si Noutati Costa 7669 lei si scrie pe el Star Wars, Note 10 in...

Costa 7669 lei si scrie pe el Star Wars, Note 10 in Special Edition

1
nofollow

Costa 7669 lei si scrie pe el Star Wars, Note 10 in Special Edition

Astazi, cei de la quickmobile.ro, listeaza un telefon special. Mai exact, o editie speciala, la un pret special. Este vorba despre un Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Telefonul are o carcasa speciala, gri cu rosu si cu logo-ul Star Wars aplicat. Inelul camerelor foto si butoanele, sunt si ele colorate in rosu, la fel si S Pen-ul.

costa 7669 lei si scrie pe el star wars, note 10 in special edition

In rest, la prima vedere nu par a fi alte modificari la exterior, probabil ca nici in interior. Posibil imagini de fundal customizate Star Wars si o interfata de utilizator restilizata, iconite noi, etc. Pachetul de vanzare poate fi mai generos si sa contina accesorii extra. Cei de la Unbox Therapy au facut o prezentare a acestei versiuni.

Conform descrierii din pagina magazinului, telefonul nu prea are un hardware diferit fata de varianta initiala, cea aparuta pe piata in luna august 2019.

In materie de procesor, este versiunea cu Snapdragon 855, nu Exynos 9825. Apoi, tot 12GB memorie RAM, stocare de 256GB, difuzoare stereo, S_Pen si restul dotarilor cu care vine Note 10 Plus.

costa 7669 lei si scrie pe el star wars, note 10 in special edition

Daca merita sau nu diferenta de pret, decideti voi. In cazul in care vreti totusi o varianta pe care nu si-o permite oricine, puteti consulta oferta de pret.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here