Connect with us

Stiri despre telefoane

Costa 7669 lei si scrie pe el Star Wars, Note 10 in Special Edition

Published

on

Costa 7669 lei si scrie pe el Star Wars, Note 10 in Special Edition – Astazi, cei de la quickmobile.ro, listeaza un telefon special. Mai exact, o editie speciala, la un pret special. Este vorba despre un Samsung Galaxy Note 10 Plus.

Telefonul are o carcasa speciala, gri cu rosu si cu logo-ul Star Wars aplicat. Inelul camerelor foto si butoanele, sunt si ele colorate in rosu, la fel si S Pen-ul.

In rest, la prima vedere nu par a fi alte modificari la exterior, probabil ca nici in interior. Posibil imagini de fundal customizate Star Wars si o interfata de utilizator restilizata, iconite noi, etc. Pachetul de vanzare poate fi mai generos si sa contina accesorii extra. Cei de la Unbox Therapy au facut o prezentare a acestei versiuni.

Advertisement

Conform descrierii din pagina magazinului, telefonul nu prea are un hardware diferit fata de varianta initiala, cea aparuta pe piata in luna august 2019.

In materie de procesor, este versiunea cu Snapdragon 855, nu Exynos 9825. Apoi, tot 12GB memorie RAM, stocare de 256GB, difuzoare stereo, S_Pen si restul dotarilor cu care vine Note 10 Plus.

Advertisement

Daca merita sau nu diferenta de pret, decideti voi. In cazul in care vreti totusi o varianta pe care nu si-o permite oricine, puteti consulta oferta de pret.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. AdyT

    ianuarie 22, 2020 at 18:17

    Asa ieftin ?!? Wow !! ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des