Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatiile si jocurile din Google Play instalate pe Windows

Published

on

Aplicatiile si jocurile din Google Play instalate pe Windows – Momentan, pare a fi ceva beta si butonul de descarcare pentru PC apare numai in dreptul catorva titluri. Este destul de neclar ce incearca Google sa faca, dar asteptam in viitor mai multe detalii oficiale.

Cert este ca acum, inclusiv in Romania, cei ce intra in Google Play si cauta jocul Lineage2M, il pot descarca direct pe calculator sau pe un laptop. Stim ca in mod normal, o aplicatie sau un joc pentru Android se descarca in format apk. Dar de data aceasta, descarcam un fisier in format.exe. Mai jos, vedeti cum arata interfata Google Play pe Windows.

Si dupa ce am apasat pe butonul de descarcare, observam cum pe laptop se downloadeaza un fisier cu o extensie pentru Windows si ca are o dimensiune de 325 MB. Nu am stat sa instalez jocul, este clar ca as fi putut.

Advertisement

Ramane de vazut ce vrea in continuare Google sa faca. Fie vom folosi un emulator pentru orice joc sau aplicatie din magazinul Android pentru a le instala si utiliza pe Windows, fie este numai un test. Sau poate ca in viitor, vom putea descarca, instala si juca orice pe un PC sau pe un laptop.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des