Acasă Stiri Android Si Noutati Preturi si lansare – Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71

Preturi si lansare – Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71

3

Preturi si lansare – Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71, telefoane interesante nu neaparat prin specificatiile lor, ci mai ales prin design.

Mai exact, sunt primele modele de la Samsung ce adopta un design dreptunghiular pentru zona camerelor foto, dar si un display perforat, Samsung numind-ul unul de tip Infinity-O (AMOLED, 6.5″ pentru A51).

Ei bine, cu fix un astfel de design, Samsung va defila in 2020, probabil ca indiferent de modelul lansat. Inevitabil, un astfel de aspect al zonei camerelor foto, va fi copiat si de alti producatori de telefoane mobile.

Samsung Galaxy A51

Nici modelele de lux de la Samsung nu vor diferi foarte mult, de asteptam la un design aproape identic, si pe Samsung Galaxy S20, S20+ si S20e. Mai stim ca recent, le-am cunoscut pe Galaxy Note 10 Lite, dar si pe Galaxy S10 Lite, tot cu un astfel de display si camere asemanatoare ca dispunere.

Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71 – PRETURI

Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71, vor sosi chiar in februarie 2020, o lansare oficiala. Deja unele magazine din Olanda si din Franta, au afisat telefoanele, preturile sunt de 370 euro, respectiv 470 euro.

Aceste preturi, sunt probabil asemanatoare cu oferta care va fi disponibila in Romania. Este posibil ca Galaxy A51 sa aiba un pret de 1700 lei, iar Galaxy A71, 2200 lei.

Noua serie este deja promovata de Samsung, sunt disponibile o serie de clipuri video. Ni se promit acumulatori buni, camere foto performante si incarcare rapida, 15W pentru A51 si 25W in cazul lui A71.

Samsung Galaxy A51 si Galaxy A71 – incarcare rapida:

Galaxy A: Infinity-O Display

In materie de camere foto, cunoastem ca ambele modele vor fi dotate cu 3 senzori. In cazul lui Galaxy A51, cel principal va avea o rezolutie de 48MP si 64MP pentru Galaxy A71.
Nu ne ramane decat sa asteptam restul specificatiilor tehnice, curiozitate este si in cazul procesoarelor folosite. Vor opta pentru chipseturi mai noi, sau se vor folosi tot de cele din generatia trecuta?

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here