Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dacia face un anunt major in data de 15 iunie 2022!

Published

on

Dacia face un anunt major in data de 15 iunie 2022! “Esti pregatit pentru a fi martor la inceputul unui nou capitol din istoria Dacia?”. “15.06.2022: Save the date, ceva important urmeaza sa se intample, esti pregatit?”.

Exact asa apare scris pe prima pagina a producatorulul de autotursime, insa nu ni se dau alte detalii si nici nu putem deschide paginile respective. Insa, apar cuvintele “important” si “inceputul”, posibil sa fie un anunt legat de noul logo Dacia, cel lansat anul trecut.

Putin probabil sa fie vorba despre o lansare de autoturism nou, deja am fi cunoscut anumite detalii pena acum si nici nu ar prea avea ce sa lanseze nou, modelul Bigster pare sa mai aiba ceva de astaptat pana cand va vedea soselele. Nici despre un facelift nu cred ca este vorba, deja noile generatii de Logan/Sandero au fost prezentate anul trecut. Duster a primit si el o restilizare.

Advertisement

Avand in vedere ca in imaginea pe care ei o prezinta domina clar noul logo, poate fi vorba intr-o proportie foarte mare chiar de prezenta lui pe noile modele care vor fi achizitionate dupa date de 15 iunie. Sau din contra, poate nu are legatura cu logo-ul si ne vor transmite cu totul altceva.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: