Acasă Stiri Android Si Noutati Dacia isi schimba logo-ul, iata cum arata noua varianta

Dacia isi schimba logo-ul, iata cum arata noua varianta

0

Dacia isi schimba logo-ul dupa o perioada destul de indelungata, actuala identitate a aparut in 2004, atunci cand a fost prezentat pentru prima data modelul Logan. Personal, cred ca logo-ul actual arata destul de bine, chiar daca exista glume care spun ca seamana cu un desfacator de sticle.

Schimbarea aceasta ar putea fi anuntata chiar in cursul zilei de astazi, Luca de Meo (CEO Renault) urmand sa prezinte si nua strategie a intreg grupului Renault. Logo-ul pe care-l vedeti mai jos este inspirat de DMC, compania inginerului celebru John DeLorean, cel ce a fondat compania auto DeLorean Motor Company.

Ce anume se va intampla cu Dacia in urmatorii 3 ani si ce noi modele ar urma sa fie lansate? Noul logo:

Logo-ul DMC:

Actuala identitate Dacia:

Pana la finalul acestui an, strazile din Romania se vor umple de noile versiuni de Sandero si Logan, cele ce au fost prezentate la final de 2020. Tot anul acesta, va aparea si primul model electric autohton, adica Dacia Spring. Neasteptam si la primul SUV cu 7 locuri, unul realizat pe platforma CMF-B, plus tehnologie hybrid E-Tech.

In 2022, va aparea inca un facelift pentru Dacia Duster, urmand ca anul 2023 sa anunte inca un model electric ce ar putea fi derivat din Renault Kiger. Daca ne gandim si pe termen mai lung, 2024 ar putea aduce fanilor o generatie complet noua de Dacia Duster, inclusiv o versiune hybrid.

via

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here