Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Dacia isi plateste angajatii pentru a pleca voluntar

Published

on

Dacia isi plateste angajatii pentru a pleca voluntar, este o informatie aparuta in publicatia jurnaluldearges.ro si preluata ulterior de presa centrala. Cert este ca am aflat tot felul de stiri mai putin placute in ultima perioada, printre acestea se numara si cea care ne informa despre suspendarea temporara a comenzilor pentru toate modelele cu motoare ECO-G, ca urmare a unor probleme de aprovizionare.

Conform sursei, conducerea de la Mioveni ar fi transmis ca initiaza un program avantajos de incetare a contractelor de munca prin acordul parţilor si se doreste “ameliorarea performanţei companiei”. In acest sens, salariații care doresc de bunavoie incetarea contractului de munca, vor primi prime dar si plata zilelor de concediu. Primele sunt:

  • -pana la 2 ani vechime, 16.000 de lei net (in mana)
  • -intre 2 și 4 ani vechime, 40.000 de lei net
  • -intre 4 și 8 ani vechime, 70.000 de lei net
  • -intre 8 și 12 ani vechime, 85.000 de lei net
  • -intre 12 și 16 ani vechime, 105.000 de lei net
  • -peste 16 ani vechime, 130.000 de lei net (26.000 de euro)

In plus, anumitor salariati li se vor oferi si reduceri la achizitionarea unui autoturism din gama Dacia, Renault sau Nissan. Renault isi doreste si obtinerea unor fonduri pentru investitii in dezvoltarea maşinilor electrice. Ce salariati ar fi vizati de masura:

Cei din perimetrele unde au loc automatizari, robotizari, digitalizari, reduceri sau incetari de activitate, finalizari de proiecte, modificari ale structurilor organizatorice. Salariatii care au recomandari medicale stabilite in fisa de aptitudini medicale.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: