Connect with us

Xiaomi bate palma cu McDonald’s si ofera gratuit McChicken celor ce dovedes ca au un telefon Redmi Note 11. Concret, cumperi un telefon si primesti un burger. Era mai ok daca ar fi fost invers, cumperi un burger si primesti un Redmi 😉

Nu se intampla departe de noi aceasta oferta, ea apare in Turcia. Anuntul nu ne da sperante mari, adica nu vorbeste despre extinderea acestui parteneriat in mai multe tari, posibil sa fie ceva local. Clientii care cumpara un telefon din seria Redmi Note 11, vor primi un cupon in restaurantul McDonald’s.

McDonald’s xiaomi

Ar fi vorba despre intreaga serie Redmi Note 11 si atentie, exista aproape 10 modele.Asta inseamna ca sansele sunt mai mari de a pune mana pe un burger. Cupoanele pot fi folosite pentru a primi un meniu cu McChicken si inghetata ca desert. Nu stim daca aceasta campanie va impulsiona vanzarile de telefoane Xiaomi, dar suna delicios.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!