Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi bate palma cu McDonald’s si ofera gratuit McChicken

Published

on

Xiaomi bate palma cu McDonald’s si ofera gratuit McChicken celor ce dovedes ca au un telefon Redmi Note 11. Concret, cumperi un telefon si primesti un burger. Era mai ok daca ar fi fost invers, cumperi un burger si primesti un Redmi 😉

Nu se intampla departe de noi aceasta oferta, ea apare in Turcia. Anuntul nu ne da sperante mari, adica nu vorbeste despre extinderea acestui parteneriat in mai multe tari, posibil sa fie ceva local. Clientii care cumpara un telefon din seria Redmi Note 11, vor primi un cupon in restaurantul McDonald’s.

McDonald’s xiaomi

Ar fi vorba despre intreaga serie Redmi Note 11 si atentie, exista aproape 10 modele.Asta inseamna ca sansele sunt mai mari de a pune mana pe un burger. Cupoanele pot fi folosite pentru a primi un meniu cu McChicken si inghetata ca desert. Nu stim daca aceasta campanie va impulsiona vanzarile de telefoane Xiaomi, dar suna delicios.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des