Acasă Stiri Android Si Noutati Dacia Logan 3 si ce schimbari aduce anul 2020 la capitolul design

Dacia Logan 3 si ce schimbari aduce anul 2020 la capitolul design

5

Dacia Logan 3 va fi lansata in toamna acestui an si tot atunci ar urma sa intre in productie. Partea de design prezinta un interes foarte mari si este de inteles, ne asteptam la schimbari destul de majore ale caroseriei.

Vedeta ultimilor ani a fost modelul Duster, acesta primind un facelift destul de reusit si de apreciat. Dacia Logan a intrat intr-un con de umbra in ultima perioada, nu am vazut evolutii majore ale acestui model si putem spune ca a imbatranit

Dacia Logan 3 Asteptam o schimbare majora in 2020, este timpul sa vedem asa ceva. Si schimbarea chiar va veni, inclusiv la nivel de pltforma pe care va fi construit noul model.

Astfel, se va renunta la platforma B0 Global Access, introdusa in 2005 si cu radacini chiar mai adanci, de prin anii 1998. Logan 3, va folosi o platforma modulara mult modernizata, CMF-B, cea care este deja utilizata pe noul Renault Clio (foto jos).

Dacia Logan 3 va imprumuta si o parte dintre motorizarile lui Clio, unul dintre motoare fiind cel de 1.0 l care in varianta turbo va dezvolta peste 100 cp.

Autoturismul va avea faruri LED, portbagajul mai inalt fata de cel al modelului actual, modificari substantiale vom vedea si in cazul manerelor usilor, dar si pentru partea frontala si spatele masinii.

Fotografie reala:

In premiera pentru cel mai mare constructor de autoturisme din Romania, este posibil ca masina sa fie disponibila si intr-o versiune hibrida (mai multe sisteme de propulsie).

Fotografie reala:

Pe baza pozelor reale in care noua Dacie apare bine de tot camuflata (foto sus), au aparut si o serie de imagini de tip concept care au fost realizate de catre cei de la www.kolesa.ru In Rusia, noul Logan se va vinde sub brand Renault, asta se intampla prin multe tari din Europa.

Dacia Logan 3

Fotografie concept:

Fotografie concept:

Desi rezultatul arata bine de tot, este greu de crezut ca noua Dacia Logan va avea aceasta infatisare, una care este mult mai apropiata de modelele Renault fabricate in prezent.

Dacia Logan (2004), primul model:

Schimbate vor fi elementele din interior. Bordul, consola centrala, scaunele, chiar si o noua unitate multimedia Easylink, imprumutata de la Renault Clio. Primele imagini reale cu noua Dacia Logan 3, ar urma sa fie disponibile incepand cu vara acestui an, iar lansarea si intrarea in productie, in toamna (la 8 ani dupa generatia actuala.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here