Acasă Stiri Android Si Noutati Masinuta Xiaomi este in Romania! Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Masinuta Xiaomi este in Romania! Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

0

Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition – numele complet al acestui produs, bun pentru persoanele care vor distractie multa. Bariera ar fi data de pret, unul care poate parea mare pentru unii.

In Romania, era costa 7999 lei (link la final) si oferta apare pe dualstore.ro. Insa, asa cum multi dau acesti bani pentru un telefon mobil, probabil ca produsul nu va duce lipsa de cativa doritori.

Iata si despre ce este vorba, apoi discutam putin despre specificatii:

In primul rand, cred ca o poti folosi numai intr-un parc sau intr-o zona mai ferita, poate una privata. Nu cred ca ai voie cu ea pe strada sau pe trotuar si nici nu este recomandat asa ceva.

Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition – Este propulsata de un motor electric ce dezvolta un cuplu de 96 Nm (cam cat o Dacia 1300) si care asigura o viteza maxima de 40 Km/h (posibil sa fie limitata electronic).

Xiaomi Ninebot GoKart Masinuta Xiaomi este in Romania! Xiaomi Ninebot GoKart Pro Lamborghini Edition

Pneurile asigura o performanta superioara la drifturi, bateria de 432 Wh ce ofera o autonomie de pana la 25km, conectivitate Bluetooth, mai multe moduri de condus si o masa proprie de 100kg (cadru de otel).

Oferta de pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here