Acasă Stiri despre telefoane Dacia Sandman, intre vis si realitatea care ar putea sa nu vina

Dacia Sandman, intre vis si realitatea care ar putea sa nu vina

1

Dacia Sandman este un concept frumos si reusit. Sa fim sinceri, chiar daca modelele produse de catre Dacia nu sunt cele mai performante, sigure sau accesorizate, ele au un design destul de reusit. Mai ales cele aparute in 2021. Si daca Spring sau Sandero sunt printre cele mai vandute masini din Europa, de ce sa nu-si doreasca Dacia mai mult?

Oare ar avea succes un VAN? Dar o autilitara? Ei bine, publicatia autocar.co.uk crede ca raspunsul ar fi unul afirmativ. Si au luat un Renault Trafic cu versiunea scurta a ampatamentului, s-au asezat la birou si au inceput sa lucreze. Sau poate sa-i inspire pe cei de la Renault?

Dacia Sandman exterior

Este vorba numai despre un concept, probabil ca producatorul nici nu l-a bagat in seama foarte mult. Dar poate fi un concept reusit, unul care a primit si un nume, Dacia Sandman. Asa cum spuneam anterior, este un Renault Trafic (din 2014) care are fata schimbata cu cea a unui Logan (sau Sandero) de generatie anterioara.

Dacia Sandman

Au lucrat putin la interior, inclusiv la consola de bord. Publicatia si-a imaginat mai mult o utilitara pentru vacante, au adaugat chiar si placi de surf pe acoperis, pat in interior si o bicicleta in partea din spate. Ideea in sine nu este deloc rea si probabil ca o utilitara accesibila ar reusi sa sparga vanzarile in Europa. Nu neaparat in configuratia pe care o vedem in poze, o simpla autilitara cu denumirea de Dacia Sandman.

Si-au imaginat si un pret de aproximativ 16.500 euro, un motor DCi de 2l ar fi cel mai indicat. Dar ramane la stadiul de proiect si de randari, Renault nu pare sa aiba in plan asa ceva. Suntem in 2022 si ne concentram mai mult pe autoturisme electrice, greu de crezut ca ne vom intoarce la un motor diesel pe o autilitara noua. Nu este exclus totusi sa asistam la una electrica, concurenta are deja pe piata asa ceva.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Dacia Sandman
Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!
dacia-sandman-intre-vis-si-realitatea-care-ar-putea-sa-nu-vinaDacia Sandman este un concept frumos si reusit. Sa fim sinceri, chiar daca modelele produse de catre Dacia nu sunt cele mai performante, sigure sau accesorizate, ele au un design destul de reusit. Mai ales cele aparute in 2021. Si daca Spring sau Sandero...

1 COMENTARIU

  1. Și au Imaginat ! OK ,Ei sunt in UK și probabil Nu știu ori Nu s au Interesat să vadă ,că Ce-i de la DACIA Numai au și Nu mai Echipează Auto cu motoare Diesel , Darămite de 2,0 cmc La Noi cu Râșnițe ,se. BUCURĂ cât sunt Noi , după la 2 Ani sunt FOR SALE din Motiv de Motor și Altele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.