baterie

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin – eMag inca nu este in Republica Moldova si asta a permis celor de la darwin.md sa creasca in voie. Probabil ca si voi at auzit de ei in cazul in care va mai uitati la recenzii pe YouTube si l-ati observat pe cel ce prezinta telefoane mobile.

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin

Este un moldovean simpatic si acesta este unul dintre motivele pentru care are ceva succes pe YT. Recent, magazinul si-a deschis o filiala in Romania, este atat in online dar si prin cele doua magazine fizice din Bucuresti si Sibiu.

De ce am inceput cu referirea la eMag? Pentru ca este cel mai mare magazin online din Romania si chiar este super greu sa ai oferte cu pret mai bun fata de ei.

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin

Dar loc este pentru toata lumea si conteaza preturile cu care vinzi. Darwin.md vinde telefoane mobile, dar mai are in oferta si boxe, casti, ceasuri inteligente, trotinete electrice si biciclete, televizoare, calculatoare si diverse alte accesorii.

Deci, este un magazin de electronice. Si ce conteaza cel mai mult la un astfel de magazin? Preturile, serviciile, returul, livrarea si modul in care este tratat clientul.

Darwin.ro

Darwin.ro din Moldova in Romania, pareri despre magazin

Dar preturile sunt cele mai importante si mi-am permis sa fac o comparatie cu eMag, am luat cateva produse si iata ce a iesit.

  • Samsung Galaxy A40 4GB+64GB costa la eMag 849 lei
  • Samsung Galaxy A40 4GB+64GB costa la darwin.ro 949 lei
  • Xiaomi Mi Note 10 la eMag este 2399 lei (6+128GB, aurora green)
  • Xiaomi Mi Note 10 la darwin.ro este 2449 lei (6+128GB, negru)
  • Huawei Y6 2019 la eMag este 559 lei (2+32GB, albastru)
  • Huawei Y6 2019 la darwin.ro este 619 lei (2+32GB, albastru)
  • Xiaomi Mi Band 4 la eMag este 134.29 lei
  • Xiaomi Mi Band 4 HR la darwin.ro este 159 lei
  • Xiaomi Mijia M365 (trotineta electrica) este la eMag 1799 lei
  • Xiaomi Mijia M365 (trotineta electrica) este la darwin.md 1899 lei

Se pare ca mai au de lucrat ceva la preturi, cel putin la prima vedere. Nu am comparat chiar toate ofertele, le-am luat asa la intamplare. Este posibil sa aiba si oferte cu pret mai mic fata de concurenta.

In rest, totul pare super ok. Site-ul este bine de tot pus la punct si arata chiar premium. Unele produse pot fi comandate online, rezervate si apoi ridicate din showroom.

In Bucuresti, acesta este in Str. Liviu Rebreanu nr. 4, ParkLake Shopping center, etaj 1. Program de luni pana duminica de la 10:00-22:00.

In Sibiu este in Promenada Mall si are acelasi program. In materie de livrare in Bucuresti, darwin.ro ne spune:

“Provoacă-ne: avem un timp rapid de livrare, începând cu 2 ore de la confirmarea comenzii. Costul livrării e de 15 lei, iar dacă suma cumpărăturii e mai mare de 1000 de lei – livrarea e gratuită.”
Iar in tara:
“Normal, livrăm în toată țata, în termen de 2-4 zile de la confirmarea comenzii. Pentru livrare vei plăti 15 lei, iar dacă vei cumpăra în valoare de peste 1000 de lei – livrarea se oferă gratuit. Curierii noștri punctuali îți vor livra mereu produsul la timp.”
In materie de retur, nu ofera 30 de zile ca eMag, se limiteaza la termenul legal de 14 zile, conditiile sunt cele legale si care se aplica tuturor magazinelor online. Metodele de plata sunt si ele clasice. Adica ramburs, plata cu cardul sau transfer bancar. Fara plata cu PayPal.
In concluzie, pot spune ca mai au putin de lucrat la preturi, mi-ar fi placut sa le vad chiar sub cele ale concurentei si ma refer strict la eMag (nu am stat sa iau la rand toate magazinele online din Romania).
Site-ul este super ok, produse destul de multe si cu prezentarile afarente. Pare ceva super profi si le uram bafta!