baterie

Noile modele iHunt 2022, Like 12 si S22 Plus

Noile modele iHunt 2022, Like 12 si S22 Plus

Noile modele iHunt 2022, Like 12 si S22 Plus – Compania a postat pe pagina de Facebook un material video in care putem vedea un model interesant de telefon, probabil va fi unul mai accesibil. Dar este suficient sa ne uitam mai cu atentie la anumite detalii si ne vom da seama de anumite mici detalii.

Se pare ca se munceste de zor la aceste noi terminale, inclusiv astazi, 1 decembrie 2022! Prea multe detalii tehnice nu am aflat nici eu, insa nu cred ca vor avea preturi ce vor sari de 600 de lei. iHunt continua cu un design modern raportat la pretul de vanzare, este o strategie pe care am vazut-o foarte mult in 2021.

Probabil ca specificatiile vor fi decente, poate un display HD, conectivitate 4G in dreptul lui S22 Plus si in buna traditie, acumulatori care sa fie peste modelele cu care concureaza direct. Observam din clip si faptul ca nu renunta la posibilitatea de a folosi o pereche de casti fara un adaptor, dar si un capac spate detasabil si acces direct la acumulator.

Noile modele iHunt 2022, Like 12 si S22 Plus

Unul dintre cele doua modele (iHunt S22 Plus) pare ca se lauda cu un body ratio foarte bun, se vede clar din clipul de mai jos ca ecranul ocupa o buna parte din suprafata frontala si ca marginile laterale sunt inguste.

Se pastreaza un notch de tip picatura de apa/ecranul pare a avea o diagonala destul de generoasa. Mai multe detalii nu exista momentan, cred ca vor intra in oferta incepand cu primele zile ale anului 2022, poate si mai devreme.

iHunt S22 Plus – VIDEO