Connect with us

Stiri despre telefoane

De ce sa NU cumperi un telefon in functie de culoare

Published

on

De ce sa NU cumperi un telefon in functie de culoare si cum este posibil sa te pacalesti dand bani mai multi! Ideea acestui articol mi-a plecat de la un comentariu aferent acestei postari, comentariul fiind pe pagina de Facebook (androidro.ro). Am incercat atunci sa gasesc 10 functii inutile ale unui telefon mobil, cu majoritatea ati fost de acord.

Insa, unul dintre voi a gasit poate cea mai inutila carcateristica, culoarea! Daca esti fata, poti sa nu citesti articolul, poate culoarea este cel mai important factor de decizie si sa spunem ca este de inteles. Si cand te gandesti ca unele telefoane sunt chiar mai scumpe in functie de culoare sau ca producatorii lanseaza culori noi la ceva timp dupa lansare! Si o fac numai pentru a reatrage atentia asupra produsului.

telefon culoare

Dar de ce ai da cu 50 de euro mai mult pe un telefon alb, roz, maro sau albastru? Cele negru cu ce te deranjeaza? Ce faci imediat dupa ce ti-ai cumparat un telefon mobil? Iti cumperi o husa si aceasta industtrie este una de milioane de euro la nivel global, chiar sute de milioane!

Advertisement

Si ce rost are sa-ti cumperi telefon alb ca apoi sa-ti cumperi husa roz? Sau telefon albastru si husa neagra? Sau orice culoare a telefonului si husa transparenta, una care oricum in cateva saptamani va deveni maro! Nu spun ca nu este deloc importanta culoarea, dar trebuie sa te gandesti bine in momentul achizitiei.

De ce sa NU cumperi un telefon in functie de culoare

Are rost sa dai bani mai multi pe alta nuanta sau de acei bani in plus iti cumperi altceva? Nu-ti cumperi un anumit model de telefon pentru ca in stoc nu mai este culoarea pe care ai vazut-o in momentul lansarii? Cred ca totul tine de marketing, asta pot spune si despre telefoanele care-si schimba culoarea. Sau despre cele care capata diverse reflexii cand le indreptam spre o sursa de lumina.

Culorile plac ochiului si ne fac viata mai vesela, poate mai frumoasa. Nu spun ca ar trebui sa existe doar telefoane negre, dar pana la urma tot intr-o husa de protectie va ajunge! Mai bine ia-ti un telefon negru, mai accesibil si cu diferenta de bani iti poti cumpara huse colorate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des