Acasă Stiri Android Si Noutati Deoarece au postat de pe un iPhone, Huawei trece la penalizari

Deoarece au postat de pe un iPhone, Huawei trece la penalizari

1

Cei ce nu stiu inca despre ce este vorba, trebuie sa afle mai intai ca la finalul anului trecut, a aparut o urare de La Multi Ani din partea celor de la Huawei, mesajul era postat pe Twitter.

Asta nu inseamna nimic pana la urma, nu este un lucru rau. Exista totusi o problema. Cei ce s-au ocupat de contul oficial Huawei in reteaua Twitter, au postat mesajul de pe un telefon iPhone, prin aplicatia dedicata.

Imaginea a devenit virala imediat inclusiv pe Facebook, automat au aparut si o multime de glume facute pe aceasta tema. Conform celor de la Bloomberg, cei ce se fac raspunzatori de aceasta eroare, au fost penalizati destul de dur.

Astfel, le-a fost aplicata o amenda de 700 dolari si suspendarea pe termed de 12 luni de la promovari. Mai grav, se pare ca unul dintre cei ce au conceput mesajul este chiar directorul diviziei de marketing online.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here