Connect with us
--------

Stiri despre telefoane

Despre Google Pixel 8 si al sau design nu chiar nou

Published

on

In general, compania Google lanseaza un nou model de telefon Pixel in fiecare an si anul 2023 nu va reprezenta o exceptie. Chiar daca este usor cam devreme pentru informatii clare, deja au inceput sa apara informatii despre noul Google Pixel 8 si vedem acum cateva imagini randate, probabil ca acestea reflecta realitatea.

Telefoanele Google imi par ciudate, dar nu neaparat intr-un sens negativ. Mereu au fost usor diferite, au cel mai curat Android, intotdeauna un design altfel, mai nou vin cu procesoare unice, sunt dotate cu unele dintre cele mai bune camere foto si nu in ultimul rand, nu vin oficial in Romania.

google pixel 8

Procesorul Tensor cu AI (Inteligenta Artificiala) este dezvoltat de catre Google si a fost introdus pentru prima data in 2021, odata cu lansarea seriei Google Pixel 6. Conceput pentru a optimiza performanța AI și pentru a accelera procesarea datelor pe dispozitive mobile, imbunatatind astfel funcționalitatea AI și a aplicațiilor care o folosesc.

Advertisement

google pixel 8 poza 2

Google Pixel 8 ar putea fi prezentat in luna mai, atunci cand vom afla si date concrete despre Android 14. Spre toamna, este posibil sa-l vedem la treaba pe 8 PRO. Vedem in pozele atasate un design ce nu pare a fi mult schimbat fata de generatia anterioara. Rama metalica rotunjita, modul inedit al camerei principale si un display plat cu camera de selfie integrata intr-un design de tip “punch hole”.

pixel 3 poza 22
Nu par a fi schimbari majore in materie de design, dar cred ca nici nu se impunea asta. Practic, este o slefuire a telefoanelor din generatia anterioara. Asteptam sa vedem ce suprize ne ofera interiorul si in special, procesorul Tensor G3 plus camerele foto.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: