Acasă Jocuri pentru telefoane si tablete android Descarca Half-Life 2 Pentru Android

Descarca Half-Life 2 Pentru Android

0

Descarca Half-Life 2 Pentru Android

Half-Life a fost unul dintre cele mai apreciate jocuri ale anilor 2000 pe platforma Windows, joc ce a fost jucat de milioane de entuziasti din intreaga lume. 

Astazi, in 2014, compania NVIDIA Tegra a lansat versiunea Half-Life 2 si pentru dispozitivele ce ruleaza sistemul de operare Android. Half-Life 2 are la activ o multime de premii castigate iar acum promite sa aduca pe Android un gameplay cu adevarat revolutionar. 

Half-Life 2 oferă un nivel uimitor de realism și capacitate de reacție, fiind un joc în care prezența jucătorului afectează totul în jurul lui.

Untitled Descarca Half-Life 2 Pentru Android

Versiunea Half-Life 2 pentru Android este practic identica cu versiunea disponibila pentru PC avand o dimensiune de 2.1 GB si un pret de 33 Lei.

Cu toate ca este disponibil in Google Play se pare ca deocamdata doar cei ce poseda console NVidia Shield se pot bucura de joc, versiunea pentru toate celelalte dispozitive cu Android urmand sa soseasca in curand.

Untitled Descarca Half-Life 2 Pentru Android

DESCARCA DE AICI

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here