Connect with us

Jocuri pentru telefoane si tablete android

Epic Games Store vine pe Android anul acesta

Published

on

Epic Games Store vine pe Android anul acesta, veste buna pentru pasionatii de jocuri de calitate. Nu avem insa o data certa, exista promisiunea atat pentru Android, dar si pentru iOS.

Epic a anunțat că magazinul său de jocuri va propune condiții echitabile tuturor creatorilor, oferind o platformă de vânzare multi-platformă autentică.

Epic Games Store vine pe Android anul acesta

Conform acestor condiții, dezvoltatorii își vor păstra 88% din câștiguri, în timp ce Epic va primi restul de 12%. În contrast, Google percepe un comision de 15% pentru primele $1 milion de venituri, urmând să ia un procent considerabil de 30% după aceea, adică ceva mai mult.

Advertisement

Probabil că va fi un magazin de aplicații separat de Google Play, ceva ce va putea fi descărcat separat si ulterior instalat direct pe smartphone. S-a lansat în decembrie 2018, inițial pentru Microsoft Windows și macOS.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171