Acasă Stiri Android Si Noutati Descarca imagini de fundal stock, Huawei P20 si P20 PRO

Descarca imagini de fundal stock, Huawei P20 si P20 PRO

0

Descarca imagini de fundal stock, Huawei P20 si P20 PRO, sunt in total nu mai putin de 31 de imagini la rezolutie mare si de o buna calitate.

Cele de pe Huawei P20 au o rezolutie de 1080×2160 pixeli, iar cele de pe P20 PRO, 2160×2240 pixeli. Sunt interesante toate, insa din pacate si ca o parere personala, nu se ridica la nivelul celor de pe Huawei Mate 10 PRO. Pe acelea, le puteti descarca de AICI.

Pentru a le seta, este suficient sa le copiati pe un card MicroSD sau direct in memoria telefonului. Apoi, intrati in galeria foto, selectati imaginea dorita si o setati ca wallpaper. Linkurile de descarcare le vedeti mai jos, sunt “urcate” pe digistorage.

  • Huawei P20 PRO – DESCARCA (parola: 685296)
  • Huawei P20 – DESCARCA (parola: 202156)

Huawei P20 PRO este la ora actuala varful de gama al companiei, materiale de review androidro.ro puteti citi AICI.

Descarca si wallpaper stock RAZER Phone si Xiaomi Mi Mix 2S de AICI, Xiaomi Redmi Note 5 de AICI si OnePlus 5T de AICI.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here