Connect with us

Stiri despre telefoane

Descarca imagini de fundal si ringtone, originale OnePlus 5T

Published

on

OnePlus 5T a fost lansat la finalul anului 2017 si in prezent, este unul dintre cele mai performante telefoane mobile. Si pretul este unul pe masura, in oferta eMag, el costa 2680.00 lei. In cazul in care nu aveti deja unul sau nu va permiteti un OnePlus 5T, puteti macar sa instalati pe telefonul vostru actual, imaginile de fundal si tonurile de apel originale.

Sunt imagini de fundal la o calitate maxima, rezolutie 2160×4320 pixeli. Atentie insa, dimensiunea acestor imagini de fundal, ajunge si pana la 10MB! Pot fi folosite fara nicio problema si ca imagini de fundal pentru un PC.

Pentru setarea lor pe un telefon mobil, va trebui sa le copiati in memoria telefonului, sau pe un card MicroSD. Apoi, intrati in galerie si le setati ca o imagine de fundal.

Advertisement

Veti putea descarca la finalul articolului si tonurile de apel originale, sunete pentru alarma sau mesaje. In arhiva, exista si sunetele existente in sistemul de operare (camera foto, notificari, acumulator descarcat, etc) le puteti seta si pe acestea daca aveti acces root si cunostintele necesare.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
3 Comments

3 Comments

 1. aileni flavius

  februarie 21, 2018 at 19:53

  Un articol util pentru mine !multumesc mult

 2. Mihai

  februarie 21, 2018 at 20:49

  Mulțumesc. O bere daca ne vom întâlni.

 3. Alexandru Cristian

  februarie 21, 2018 at 23:03

  Mulțumesc !!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des