Connect with us

Stiri despre telefoane

Renault renunta la Logan, adica schimba denumirea modelului

Published

on

La nivel global, Renault vinde acum atat Logan, cat si Sandero. Denumirile modelelor sunt identice cu cele cu care se vand si la noi in tara, aspectul masinilor fiind usor modificat. Dar conform celor de la automotorsisport.ro, Renault va renunta la denumirea de Logan.

Schimbarile de aspect vor fi, insa nu unele dramatice, nu va ganditi ca va aparea vreo limuzina de lux. Schimbarea denumirii este cea care ne face curiosi si se pare ca pe pietele din America de Sud, masina se va numi Taliant, nume inregistrat acum cativa ani de Renault.

Renault renunta la Logan, adica schimba denumirea modelului

Sursa citata ne vorbeste si despre cateva schite care ar fi reale si “scapate” spre public, din ele putem afla mai multe detalii legate de schimbarile minore in materie de design. Observam o restilizare majora pentru blocurile optice din partea din spate, acestea nu par avea nimic in comun cu cele existente pe noua gama Dacia din 2020.

Advertisement

Renault renunta la Logan, adica schimba denumirea modelului

Masina din imaginile atasate, seamana mai mult cu Renault Megane. Semnatura farurilor este aproape identica, stopurile sunt in forma de “C” si nu de “Y”, precum vedem la Dacia. Cateva vesti sunt si legate de Sandero, autoturism vandut si el in mai multe tari.

Renault renunta la Logan, adica schimba denumirea modelului

Renault ar putea sa renunte la Sandero si noile masini sa fie vandute numai sub denumirea de Stepway. Aceleasi modificari de design se observa si pentru Sandero, spatele este usor mai atractiv in comparatie cu cel al modelelor Dacia. Interiorul ar urma sa ramana neschimbat.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171