Connect with us

Asus ROG Phone 6 apare in primele imagini reale, telefon ce vine din partea unui producator care in ultima perioada pare ca nu s-a mai concentrat foarte mult pe divizia de mobile. In orice caz, Asus ramane un numa mare in tehnologie si nu ar trebui sa le purtam de grija, produsele lor sunt de calitate si sa vand bine.

Noul telefon de gaming arata agresiv si vine cu un design unic, este cu adevarat ceva nou. Nu mai este mult pana cand va fi dezvaluit oficial, evenimentul va avea loc in data de 5 iulie 2022. Spre deosebire de generatia anterioara, ecranul amplasat in partea din spate pare a fi mai generos in dimensiuni.

Asus ROG Phone 6

Nu neaparat specificatiile tehnice merita de analizat in momentul aparitiei, cu siguranta ca Asus va implementa o serie de tehnologii si accesorii noi, venitlatoare, module, LED_uri RGB, o interfata special customizata si alte mici “artificii” menite sa atraga clientul. Probabil ca si pretul lui Asus ROG Phone 6 va fi de top, peste 1000 de euro.

Asus ROG Phone 6  poza

Cu toate ca in poza de mai sus nu se observa foarte clar ecranul si nu ne dam seama de multe detalii, camera de selfie pare a nu fi integrata in display. Este o alta caracteristica a telefoanelor de gaming, producatorii aleg sa o aseze deasupra, chiar daca asta ne-ar readuce aminte de un design mai vechi. Procedeaza asa pentru a nu afecta experienta de gaming.

In materie de dotari tehnice, Asus ROG Phone 6 va avea integrat un ansamblu hardware de top. Procesor cel mai bun la ora actuala, adica un Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 16GB memorie RAM, display AMOLED de 6.78 inch cu o rata de refresh care ajunge pana la 165Hz si o baterie cu o capacitate de 6000 mAh (65W). Nu cred ca va excela in materie de captura foto sau video, dar nu este destinat persoanelor care cauta un camera-phone.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!