Connect with us

Stiri despre telefoane

Duci un telefon de 10 euro si primesti 100 de euro, la Orange

Published

on

Duci un telefon de 10 euro si primesti 100 de euro, la Orange! Si este de salutat aceasta initiativa a lor, dar trebuie sa aflati ca aceasta campanie se desfasoara numai intr-o singura zi, adica pe 10 mai 2023.

Iata ca se implineste un an de la introducerea programului “Re” de economie circulara de la Orange in Romania, campanie care include Recumparare (Buy-Back), Reciclare, Reparare si Reconditionare.

In data de 10 mai 2023, operatorul le spune clientilor ca pot aduce telefoanele vechi in oricare dintre magazinele sale. Si la schimb, vor primi un cupon de 100 de euro. Exista o singura conditie, telefonul vechi trebuie sa fie evaluat la cel putin 10 euro.

Advertisement

Aceasta campanie, valabila doar o singura zi, rasplateste grija pentru mediu manifestata de clienti. Ei pot utiliza voucherul in valoare de 100 de euro pentru a achizitiona un telefon 5G in decursul a 90 de zile, exclusiv in locatiile fizice ale magazinelor Orange.

Duci un telefon de 10 euro si primesti 100 de euro, la Orange

Deci, primesti cam 500 lei pentru 50 de lei, singura conditie este sa cumperi un telefon 5G de la ei. Mi se pare o oferta chiar buna, mai ales ca acum, aceste telefoane nu sunt deloc scumpe. Nu stiu exact ce au ei in oferta acum, dar in online, cel mai accesibil este un Redmi 10 2022 5G, acesta costa putin peste 750 lei. Minus acel cupon = 250 lei!

Anul trecut, prin acest program, ei au colectat in jur de 300.000 de telefoane, echivalentul a 29 de tone. Incepand cu primavara acestui an, clientii pot duce si un smartwatch vechi. La schimb, vor primi o reducere de 20 de euro pentru achizitia unui model nou.

Advertisement

Grija față de mediu stă la baza tuturor acțiunilor noastre. Pornind de la angajamentul Grupului Orange de a atinge neutralitatea în materie de emisii de dioxid de carbon până în 2040 și prin strategia #OrangeForward ne-am asumat ambiția ca în 2026 Orange să fie alegerea #1 pentru soluții sustenabile de conectivitate și servicii digitale integrate

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des