Acasă Stiri despre telefoane

Despre Samsung Galaxy A51, un nou HIT la inceput de 2020?

0

Despre Samsung Galaxy A51, un nou HIT la inceput de 2020? Probabil, la nivel de terminale mid-range, actualul Samsung Galaxy A50, poate fi considerat un telefon de succes.

A prins la public, am observat ca foarte multi l-au cumparat. Desigur, existau telefoane mai dotate si mai frumoase contra pretului afisat, dar este un Samsung si nu altceva. Recent, in mediul online, au inceput sa apara si randari.

Observam un terminal ce arata diferit fata de versiunea actuala. Mai multe camere foto si un display de tip “punch hole”. Mai pe romaneste, este o “gaura” in display, in interiorul ei fiind integrata camera de selfie.

Se observa nu mai putin de 4 senzori foto principali, acestia sunt inclusi intr-un setup destul de generos. Probabil ca anul 2020, va aduce tot mai multe telefoane (mai accesibile) cu 4 camere foto sau chiar mai multe.

Nu trebuie totusi sa ne lasam pacaliti de nr. de camere, nu asta conteaza. Apoi, un display cu un body ratio exagerat, sigur nu va arata asa in realitate. Din fericire, se observa un jack audio, dar nu si un senzor de amprente.

Este foarte posibil ca acesta sa fie integrat in display, ar fi o veste buna, dar cu siguranta ca la acest nivel, ar fi mai lenes fata de unul clasic. Telefonul Samsung Galaxy A51, nu va aparea mai devreme de prima parte a anului 2020.

Posibil un procesor de tip Exynos 9611, cel pe care deja “il vedem” in interiorul modelelor M30s sau A50s si probabil, 4 sau 6GB RAM. Deci, mai mult o schimbare la nivel de design si mai putin la interior. Dar va fi un model mai accesibil, nu puteam spera mai mult.

Apoi, direct Android 10, acumulator de 4000 mAh, carcasa din plastic, interfata One UI 2.0, senzor principal de 48MP si 32MP pentru camera de selfie. Pretul, probabil in jur de 1500 lei in Romania, ramane de vazut.

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
despre-samsung-galaxy-a51-nou-hit-inceput-2020Despre Samsung Galaxy A51, un nou HIT la inceput de 2020? Probabil, la nivel de terminale mid-range, actualul Samsung Galaxy A50, poate fi considerat un telefon de succes.A prins la public, am observat ca foarte multi l-au cumparat. Desigur, existau telefoane mai dotate si...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.