Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Mi-as fi dorit mai mult de la noua aplicatie Digi 24 din Google Play

Published

on

Mi-as fi dorit mai mult de la noua aplicatie Digi 24 din Google Play, una apruta recent, la mijlocul lunii octombrie 2019. Am vrut sa scriu mai de mult timp despre ea, am asteptat un update si am facut-o in speranta unui update.

Ce iti ofera aplicatia Digi 24?

Poti vedea TV online, insa numai postul Digi 24. Dar stim ca avem deja asa ceva, se numeste Digi Online si transmite online, in direct, atat Digi 24, cat si alte posturi tv, destul de multe la numar.

Advertisement

Desigur, trebuie sa ai abonament la un serviciu Digi pentru a putea vedea toate canalale TV retransmise. Dar, cu sau fara abonament, Digi 24 este un canal la liber, inclusiv in aplicatia Digi Online.

Deci, pana aici, nimic nou. 

Mi-ar fi placut ca aplicatia sa includa inregistrari ale emisiunilor difuzate pe Digi 24, ar fi fost ceva super ok si de interes pentru multa lume, mai ales pentru cei ce vor sa fie la curent cu actualitatea politica. Din pacate, nu exista asa ceva.

Advertisement

Mi-as fi dorit mai mult de la noua aplicatie Digi 24 din Google Play

In afara de TV online, aplicatia mai cuprinde o selectie de stiri. Dar am impresia ca sunt aceleasi ca cele publicate pe site-ul digi24.ro, nimic nou nici aici. Practic, este o clona a platformei web, una combinta cu ceva ce exista deja in aplicatia Digi Online, aplicatie mult mai veche si chiar utila.

Aplicatia Digi 24 este complet gratuita, nu necesita un cont de utilizator, dar afiseaza reclame. O puteti instala de AICI si mai jos, aveti cateva capturi de ecran. Asteptam si un update, avem pretentii mai mari de la Digi 24!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des